2777
2789
عنوان

چرا همه به شوهرم میگن دوستت دارم!

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خیلی بامزه و دوست داشتنی خب !!!!!!

دایی منم بازاری زیاد به دوستاش میگه دوست دارم 

خرشون میکنه جنس بهشون بندازه 😜

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
واااا خب شاید دوست داشتنیه شوهرت تو نفهمیدی😂

دوستاش کمن. اما خیلی بهش محبت میکنن. انقد براش کادو اینا میارن. قیافه هاشونم از نزدیک دیدما سوسول موسول نیستن. یکی هست از خارج از شهره زنگ میزنه میگه دلم برات تنگ شده

یبار حتی گریه کرد. آره دوستاش خیلی براش مرام و معرفت گرو میذارن.شوهرای شمام اینطوری چت میکنن با دوستاشون

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
شاید خیلی بامزه و دوست داشتنی خب !!!!!! دایی منم بازاری زیاد به دوستاش میگه دوست دارم  خرشون ...

من ۱۰ ساله با شوهرمم. همیشه دیدم مردا بهش توجه میکنن. حتی یبار تو خیابون یکی جلوش واستاده بود هی میخواست گپ بزنه . خوش تیپه خیلی. یعنی ازینه ؟

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
دوستاش کمن. اما خیلی بهش محبت میکنن. انقد براش کادو اینا میارن. قیافه هاشونم از نزدیک دیدما سوسول مو ...

نه شوهر من اهل چت و اس ام اس نیست. فقط تلفنی حرف میزنه. حتی یکی بهش پیامک میده من براش جواب میدم 😂

من ۱۰ ساله با شوهرمم. همیشه دیدم مردا بهش توجه میکنن. حتی یبار تو خیابون یکی جلوش واستاده بود هی میخ ...

خداروشکر کن پس مردا بهش میگن دوست دارم نه دخترا !!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖