من گاها گوشی همسرم رو سرک میکشم. برخی مواقع یواشکی برخی مواقع هم جلو چش خودش. الان هم داشتم چتاشو تو اینستا میدیدم دوستاش بهش چندبار گفتن داداش دوستت دارم! بچه ها من اذیت شدم ازین جمله. شوهرمم قاط زد گفت دیگه حق نداری بری سر گوشیم. ما خانما که هیچ وقت به همجنسامون نمیگیم دوست دارم. توروخدا از شوهراتون بپرسین ببینین بین مردا ازین چیزا هست ؟من خیلی حس بدی گرفنم ، طرفا خانم نیستنا مطمعنم.
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
دوستاش کمن. اما خیلی بهش محبت میکنن. انقد براش کادو اینا میارن. قیافه هاشونم از نزدیک دیدما سوسول موسول نیستن. یکی هست از خارج از شهره زنگ میزنه میگه دلم برات تنگ شده
یبار حتی گریه کرد. آره دوستاش خیلی براش مرام و معرفت گرو میذارن.شوهرای شمام اینطوری چت میکنن با دوستاشون
من ۱۰ ساله با شوهرمم. همیشه دیدم مردا بهش توجه میکنن. حتی یبار تو خیابون یکی جلوش واستاده بود هی میخ ...
خداروشکر کن پس مردا بهش میگن دوست دارم نه دخترا !!!!
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖