2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترای به نام مشهد نعیمی و لطفعلیزاده ( اینا دیگه خودشون مستقیم عمل نمیکنن) وگرنه کارشون خوبه، ناهید و بخشایی و خدیوی هستن و پورصادق

بقیه تازه کار تر هستن

یکی از دوستام با ناصری صدر عمل کرده اونم بینی اش خوبه

خدیوی کارش خوبه، از اقوام خیلی پیشش عمل کردن بینی رو ظریف درمیاره خودم با بخشایی عمل کردم دوستام ب ...

من بینیم کوچیکه ولی غضروفی خدیوی گفت من طبیعی عمل میکنم زیاد تغییر نمیکنی به نظرتون کجا برم که یه گم تغییر کنم 

من بینیم کوچیکه ولی غضروفی خدیوی گفت من طبیعی عمل میکنم زیاد تغییر نمیکنی به نظرتون کجا برم که یه گم ...

ببین تغییر کردن به هر بهایی رو حاضری انجام بدی؟؟؟؟

دکتری خوبه که اول تنفس تو رو در نظر بگیره و با این شرط که به تنفست آسیبی وارد نمیشه بینی رو تا جایی که امکان داره تغییر بده

من خیلی مشاوره رفتم قبل عمل بینی ام

پوست فاکتور خیلی مهمی هست برای عمل بینی و در نتیجه عمل خیلی تاثیرگذار

خدیوی دکتری هست که همه چیز و در نظر میگیره شاید واقعا اگر خیلی به بینی شما دست بزنه به تنفست آسیب میرسه 

حاضری شبا نتونی نفس بکشی ولی ظاهر بینی ات تغییر کنه؟؟؟

یکی از دوستای من فقط میخواست به ها نحوی شده تغییر کنه رفت پیش دکتری که بهش قول داده بود بینی شو اونجوری که میخواد دربیاره ، دکتر تمام غضروف بینی شو از بین برده الان برای ترمیم میخواد بره

ببین تغییر کردن به هر بهایی رو حاضری انجام بدی؟؟؟؟ دکتری خوبه که اول تنفس تو رو در نظر بگیره و با ا ...

مممنونم عزیزم از راهنماییتون خدیوی به من گفت پوستت خوبه استخونم خوبه فقط غضروفای بینیت ضعیفن که برات غصروف میزارم نوکش کوچیک میشه دو طرفش بزرگتر میشه زیاد تغییر نمیکنی ولی هفتاد درصد راضی خواهی بود

مممنونم عزیزم از راهنماییتون خدیوی به من گفت پوستت خوبه استخونم خوبه فقط غضروفای بینیت ضعیفن که برات ...

چند تا دکتر دیگه برو برای مشاوره

به عکس های اینستا اصلا اعتماد نکن

برو مطب و نمونه کارها رو ببین و تصمیم بگیر

به نظر شما برم خدیوی یا نعیمی یا پور صادق؟

اگر بینی خودت ظریف هست که بین این ‌دکترایی که خودت گفتی کار خدیوی و نعیمی ظریف تر هست

البته شنیدم نعیمی الان دیگه خودش عمل نمیکنه 

پورصادق دکتر خوبیه ولی خب  دستش به ظریف نمیره

چند تا دکتر دیگه برو برای مشاوره به عکس های اینستا اصلا اعتماد نکن برو مطب و نمونه کارها رو ببین و ...

ناصری صدر رفتم گفت بینیت کوچیکه اما گوشتیه نیمه فانتزی عمل میکنم ولی خدیوی گفت بینیت گوشتی نیست غضروفی طبیعی عمل میکنم جلاییانم که برای سال دیگه وقت عمل میده 

شما خودتون چه دکتری بهم پیشنهاد میدین؟

نمیدونم عزیزم من بینی شما رو ندیدم

ناصری صدر کارش نیمه فانتزی هست اگر دوست داری ، بینی دوستم قشنگ شده بود

خدیوی هم ۲ تا از دوستام عمل کردن هر دو بینی ظریف و قشنگ

ناهید ۳ نفر عمل کردن بینی یکی بزرگه هنوز من نمیپسندم 

بینی یکی دیگه قشنگه ولی به نظرم هنوز جای کار داشت و میتونست بهتر بشه

بینی نفر سوم هم سر بینی خیلی گرد هست من دوس ندارم

بخشایی هم خودم عمل کردم کارش طبیعیه