2777
2789

مامانم اینا پارسال که اومدن خیلی میگفتن اوضاع بد شده

همه جا حرف صیغه و پر از زن های..بد شده

انقدر تاکسی و آژانس براشون تعریف کرده بودن

مامانم تاچند وقت حالش بد بود

یکبار هم برگه صیغه انداخته بودن جلو در هتلشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا وشکر ما تو فامیلامون فقط دوتا ازدواج فامیلی داریم

اره بعضیا فامیلی نمیپسندن ولی ما تاجایی که تو فامیل دختر یا پسر خوب باشه از غریبه نمیگیریم ..چون بدی ندیدیم خداروشکر 

فدات عزیزم خونتون آباد بیاییم بچه هامون باهم بازی کنن دوست دارم خودت رو ببینم

منم دوس دارم ببینمت ...منو شوهرم اهل رفت و امد هستیم شوهرم خیلی پایس ...حتما حتما اومدین بهم خبر بده بیاین خونمون باهن اشنا شیم و بچه هامون باهم بازی کنن 

من یه دوست داشتم دوران مدرسم اونم متاهل بود گفتیم بیایم شوهرامو نو اشنا کنیم باهم رفت و امد کنیم .گفتیم حالا خوبه اخلاقاشون جور در بیاد دفه اول که همو دیدن از منو دوستم صمیمی تر شدن و خیلی با هم جور شدن الانم باهم رفت و امد داریم 

من یه دوست داشتم دوران مدرسم اونم متاهل بود گفتیم بیایم شوهرامو نو اشنا کنیم باهم رفت و امد کنیم .گف ...

چه خوب

من یه دوستم که از شوهرش من بدم میاد

خسیس ،میری خونه اش هی میگه اینو اینقدر خریدم اینو اونقدر خریدم

میان خونمون همه اش قیمت میپرسه

حال آدم بد میشه

دیگه دوست ندارم باهاش برم بیام

خدا خیر بده کرونارو

چه خوب من یه دوستم که از شوهرش من بدم میاد خسیس ،میری خونه اش هی میگه اینو اینقدر خریدم اینو اونقد ...

او اینطوری خیلی بده آدم زده میشه از رفت و امد 

سلااااام منم اومدم 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻