2777
2789

منم پسرسه سالم اینجوری بود تقریبا بعددکترگفت بهش میگن زبان جغرافیایی و طبیعیه بعضی بزرگاهم حتی دارن ی جورحساسیته وفک کنم اینم همینطوره پسرمن زبونش قشنگ مثل نقشه جغرافیایی بود بعد میرفت هی دوباره پیداش میشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید زبانش جغرافیاییه ، بعضی بچه ها اینجوری میشن ،بچه ی داییم همینجوری بود زبونش جغرافیایی بود گاهی اینجوری میشه ، بدنش هم لونه زدنبوری میشد وقتایی که مثلا سردش بود یا تو حالت های خاص ، مثل لونه ی زنبور ، شاید بچه ی شما هم همینطور باشه 

انشاءالله خدا براتون حفظش کنه😍

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مرسی عزیزم انشالا که چیزی نباشه

انشاءالله که همیشه سلامت باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دقیقا اینم اینطوره هی این تیکه ها جابه جا میشن

چیز خاصی نیست گفت مال ادویه ترشی اینا وحتی استرس میشه شرو بشه وبعدم گفت بروتومانال تلگرامم توضیح دادم بخون دیگه نرفتم همینکه خیالم راحت شد واسم کافی بود