2777
2789
عنوان

خوبید بچه ها خانومای باردار

367 بازدید | 84 پست

هر کدومتون سونو یا ماموگرافی یا اکوی قلب داشتین بفرستین 

خوشحالم میشم 

همین جا بفرستیدیا هر سوال دیگ 

🥰🥰🥰🥰🥰

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پزشک هستی گلم؟

بله گلم البته ماما ام ی چیزی مابین دکتر😇

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
چطوری قد جنینو بفهمیم؟ 😁♥️

وااااقعا ب چ درد میخوره حالا 😂 

از طریق سونو میشه 

ولی خیلی ب درد بخور نیست ک 

من یه سوال دارم 

امکانش هست یه هفته یا دوسه روز قبل پریودی هم باردار شد ؟ من پی سی او هستم 

بیستو دوم ماه پیش باید پریود میشدم 

شیش تا بیبی چک هاله دار دارم 

ولی هفته پیش بتام شد ۲.۳

دوتا امپول پروژسترون زدم شیش روزه هنوز پریود نشدم 

درواقع الان یک ماهه پریود نشدم 

میشه بگین بعدامپول اچ سی جی علایم کمردردو سینه درد ودل درد داره یاممکنه اثرات حاملگی باشه هشت روزه تزریق کردم روز هفتم سیکلم سه تا فولی13،14،14داشتم که دکتربرا روزیازدهم سیکلم دوتاامپول داده،الانم کمردردوسینه دردودل درد دارم 

بله گلم البته ماما ام ی چیزی مابین دکتر😇

ممنون

راستش من دیروز رفتم پیش دکتر و یکیشون شیاف دادن یکیشون ندادن حالا من نمیدونم چیکار کنم

شما هم سونو رو ببین لطفا و نظرت رو بگو

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من یه سوال دارم  امکانش هست یه هفته یا دوسه روز قبل پریودی هم باردار شد ؟ من پی سی او هستم&nbs ...

خب این ک نامنظم بخاطر pco هست و این اول pco درمان باید بشه خب مسلما پریدی ها هم منظم میشه و بارداری ایجاد 

امکانش هست ولی خیلی کم