2777
2789
عنوان

نی نی یار 🥺🥺🥺🥺🥺

107 بازدید | 5 پست

نی نی یار جون من دیشب اومدم درباره خودم رو تو پروفایل نوشتم ثبت که نشد هیچ . الان دیدم امضام هم پاک شده 🥺

لطفا یکاری کنید من امضام رو دوست داشتم 😭

@نی_نی_یار_5  

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

امضا بعضی اوقات پاک میشه نی نی یارپاک نمیکنه دوباره بذار  

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
امضا بعضی اوقات پاک میشه نی نی یارپاک نمیکنه دوباره بذار    

یعنی چی پاک میشه یادم نیست 😭

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی پاک میشه یادم نیست 😭

اره وقتی یچیزی رو ویرایش میکنی اونم پاک میشه متاسفانه گاهی اوقات    

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
خب خودت بزار امضاتو دوباره نی نی یار چکار کنه

یادم نیست متنش رو 😭 گفتم شاید بشه برگردوند