2777
2789
عنوان

دوستيا يه لحظه بياين (تعيين جنسيت)

191 بازدید | 31 پست

سلام عشقا،من ١٧ هفته هستم،هفته ديگه غربالگريمه 

و هنوز جنسيت مشخص نشده،من علائمم  رو ميگم  شما حدس بزنيد(ميدونم جنبه فان و سرگرمي داره فقط)

١)اصلا بالا نياوردم فقط  به  بعضي  بوها ك حساس ميشدم  فقط اوق ميزدم  ديگه تهوع ندارم

٢)از اول بارداري تا الان فقط چيزاي  شور مزه  دوست  دارم،چيزاي شيرين ك ميخورم حالمو بد ميكنه

٣)مرغ و ماهي و گوشت  بدم مياد

٤)زياد  ميوه  دوست ندارم

٥)شكمم  خيلي  زود  اومد  جلو و مث توپ گرده

٦(دستام تا ساعد خشكي زدن و پوست پوست شدن و همش ميخارن

٧)رشد موهاي بدنم  فك ميكنم كم  شده

٨)اوايل بارداري  صورتم و بدنم جوش  زد  ولي الان نه 

صورتم لاغر شده 

❤نمیمیرد،آنکه دلش به عشق زنده شد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره 

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

منم دقیقن علائم شما را داشتم فقط علاقه ب شیرینی هم داشتم ولی از شکلات و کاکائو متنفر بودم و اوایل بارداری جوش نزدم ولی الان زدم پسره

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
حسم گفت دخمله نی نی ات معمولا حسم برا جنسیت درست میاد

جون به حست😁🤗

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

با اون روشی که میگی بگو واسع من درست دراومد عزیزم

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

میشه برا منم حدس بزنی هر سری رفتم بچه یا بریچ بوده یا پشت به دوربین یا گفتن زوده   دلم اب شد بدونم جنسیتشو

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه
ويارتون چجوريه

ماه اول که هنوز نمیدونستم عاشق ابغوره بودم.کلا میلم به ترشی و شوری زیاد شده.قبلا از آبلیمو متنفر بودم الان عاشق ابلیمو شدم و بوش رو هم خیلی دوس دارم.روی همه چی نمک میزنم.خیار خیلی دوس دارم.تو فصل گوجه سبز هر روز میخوردم.تهوع و استفراغ نداشتم الان یه هفتست اگر بوی بدی بهم بخوره حتما استفراغ میکنم.کف دستام خشکی میزنه.شیرینی هم که قبلا دوس داشتم و یه جعبشم میتونستم تنها بخورم دیگه دلم نمیخواد   نسبت به قبل از بارداری هم یه خورده وزن کم کردم ولی اشتهام خوبه.

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه