2777
2789
عنوان

چه ویتامینی برای بارداری بخورم

92 بازدید | 8 پست

سلام من ۶هفته و چندروزم خواستم بپرسم چه ویتامینی بخورم خیلی بی جونم رفتم دکار گفت حالا دوباره سونوبده هیچی نداد کم کاری تیروئیدم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا فقط فولیک اسید بخور از 4 و 5 ویتامین و کلسیم و آهن میدن اصولا برا تیروئیدتم حتما تحت نظر باش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

تو بارداری سر خود ویتامین نخور حتما برو دکتر

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مصرف اسید فولیکو فراموش نکن ویتامین EوD هم خوبه برا بارداری.الان بارداری؟

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤

باید تحت نظر دکتر داروبخوری،تیروئیدت باید تنظیم شه برو از دکتر بخواه ک کنترلش کنه برات،بعد الان فقط فولیک اسید بخور ک واجبه.ک دکتر بهت‌میگه چطوری مصرف کنی

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰