2777
2789
توام دیگه خیلی سخت گرفتی بابا

بخدا اینقدر غصم گرفته بود بغض داشتم همون موقع یه دفعه همسایه در زد در کمال تعجب گفت میشه خونتون رو ببینم ۳ تا واحد داشت یکی رو ما ازش خریدیم بعد تعمیر و اینا کردیم چند بار همش میگفت خونتون رو دوست دارم ببینم همون وقت دیگه اومد پشت در یعنی اون نمیومد قشنگ مینشستم گریه میکردم چون من خیلی سخت وسیله برای خونم جمع کردم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستاجریم.۵ شعله.قیمت گرفتم دویست و سی تومن تعویض میکنن خودم پولشو میدم منتی سرم نیس

خب خداروشکر باز خوبه قیمتش 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ما هنوز نه خونه داریم نه کابینتی ولی بعضی وقتا میشینیم واسه آینده (البته با این اوضاع خیالی بیش نیست ...

ان شالله خونه دار میشید.شوهر من سر این چیزا حساس نیست.فقط رو سلامتی من و دخترم حساسه.زیادی مراقبمونه

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
ان شالله خونه دار میشید.شوهر من سر این چیزا حساس نیست.فقط رو سلامتی من و دخترم حساسه.زیادی مراقبمونه

ان شاء الله همیشه سلامت باشید🙏

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بخدا اینقدر غصم گرفته بود بغض داشتم همون موقع یه دفعه همسایه در زد در کمال تعجب گفت میشه خونتون رو ب ...

سخت نگیر.منم خودم جون کندم جهیزیه خریدم.اما ب نظر من پول واسه این چیزا بره فدای سرمون.پول خرج بیماری نشه ان شالله

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
سخت نگیر.منم خودم جون کندم جهیزیه خریدم.اما ب نظر من پول واسه این چیزا بره فدای سرمون.پول خرج بیماری ...

راست میگی عزیزم 

بخدا اینقدر غصم گرفته بود بغض داشتم همون موقع یه دفعه همسایه در زد در کمال تعجب گفت میشه خونتون رو ب ...

منم قوری کتری برقیم شکست اینقدرر گریه کردم شوهرمم برای تنبیهش دیگه نخرید😕😕😕

الان تو دیجی زده فقط قوریش۴۰۰۰۰۰

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی