2777
2789
عنوان

حالم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 30 پست
به روی خاله ش بیار حتما و بهش بگو واسه خوردن میری خونه مردم سر میزنی؟

شوهرم میگه توهیچی نگو جلو بقیه خراب نشی من خودم بهش زنگ میزنم میگم دفعه دیگه خاستی بیای هناهنگ کن بیا تو که برا غذاخوردن جایی میری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایفونمون تصویری که نیست زنگ زدن منم فک نمیکردم مهمون باشه جواب دادم دیکه

میدونی من از اول عروسیم دیدم خانواده شوهرم مخصوصا پدر شوهرم هی سرزده میاد منم کلا ایفونو خاموش کردم گفتم از صداش میترسم یهو زنگ ممیخوره گفتم هر کی میخواد بیاد از قبل به گوشیم زنگ بزنه خبر بده تا پشت در نمونه تلفن خونه هم هیچوقت وصل نمیکنم

پس حتما بهش زنگ بزن...باخنده و شوخی هم بگو...بزار بمیره از خجالت...تا دفعه دیگه اون باشه که سرزده بر ...

اصلا خجالت حالیش نمییشه خیلی پرویه شوهرم میگه خودم جوابشو میدم توخودتو خراب نکن 

شوهرم میگه توهیچی نگو جلو بقیه خراب نشی من خودم بهش زنگ میزنم میگم دفعه دیگه خاستی بیای هناهنگ کن بی ...

پ ناراحتیت واسه چیه؟؟؟تویی ک شوهرت انقد اقاس و پشتته،فقط اونه ک مهمه بقیه پشم شن

ازینکه جلو همه رفته گفته ناراحتم

تو میخایی چطور ادمی باشی تو زندگیت؟

ادمی که جواب واق واق همه ی سگها رو بده و زندگیشو به اونا اختصاص بده؟یا ادمی که میخاد زندگیشو گلستان کنه واسه شوهر و بچه هاش و وقتش رو فقط واسه خوش بودن در کنار اونا بزاره؟