2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

51 بازدید | 6 پست

بچه یکسال به بالا رو کجا میشورین وقتی میخواین پوشکشو عوض کنید؟ من قبلا تو سینک دستشویی میشستم و شیر دوش دار وصل کرده بودم ولی تازگیها خیلی شیطنت میکنه از اون بالا آب میپاشه همه جا🙄😤

یا رفیق من لا رفیق له 
من یه آفتابه خریدم . شیلنگو میداشتم توش پر بشه با اون میشستم. 

آفتابه رو با دست بلند میکنی کج میکنی؟ ببخشید سوال میپرسم ولی میخوام دقیق بدونم چطوری بشورم. بعدش خودت آب بهت نمی پاشه؟

یا رفیق من لا رفیق له 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو حموم میشستم زیر شیر آب. یه چهارپایه گذاشته بودم بچه رو میذاشتم پاهاشو روی اون تا سنگینیش بیفته رو چهارپایه بعد می شستم. تا زمانی که یکم بزرگ شد و تونست تو دستشویی یه کناری بشینه و با شلنگ می شستم. 

آفتابه رو با دست بلند میکنی کج میکنی؟ ببخشید سوال میپرسم ولی میخوام دقیق بدونم چطوری بشورم. بعدش خود ...

نه آفتابه رو زمین میمونه. شیلنگو میدارم توش و با آبی که از لوله اش میریزه بیرون میشورم . خیلی راحته. 

یه مدت زیر شیر حموم شستم دیدم کل لباسای خودم خیس میشه مامانم گفت با آفتابه راحت تره امتحان کردم 

نه آفتابه رو زمین میمونه. شیلنگو میدارم توش و با آبی که از لوله اش میریزه بیرون میشورم . خیلی راحته. ...

ممنون خواهر. منم حتما امتحان میکنم

یا رفیق من لا رفیق له