2777
2789
عنوان

موخوره:|

167 بازدید | 12 پست

سلام خانما

بهترین ماسک مو برای موخوره چی خوبه که امتحانش کرده باشید؟

و اینکه کسی تا حالا از ماسک مو ارگان (بعد حموم) استفاده کرده یا نه؟

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...                                                                                                    

من فقط میدونم وقتی مو خیسه نباید هی بهش شانه کشید 

زیادم سشوار و اتو کردن موهارو نازک میکنه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچیکدومش موخوره رو از بین نمیبره

چون مو از وسط نصف شده دیگه، ماسک نمیتونه بچسبونش

تنها راهش اینه که نوک گیری بشه بعدا از ماسکو روغن برای پیشگیری موخوره استفاده شه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
موخوره از خشکی میاد  یه سرم خوب بگیر  بعد حموم استفاده کن من الفاپرف استفاده میکنم خیلی ...

ببخشید قیمتش چنده؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

موخوره از خشکی میاد  یه سرم خوب بگیر  بعد حموم استفاده کن من الفاپرف استفاده میکنم خیلی ...

قبلش موهاتونو کوتاه کردید یا به همون موخوره ها زدین و ازبین رفت؟

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...                                                                                                    
کوتاه کردم یکم

اها...ممنون  

اگه واقعا میخوای موخوره هات بره من بهت راه حل بگم. 

ممنون میشم  

اگه واقعا میخوای موخوره هات بره من بهت راه حل بگم. 

واای موخوره، ینی از موخوره متنفرما... تا میومد موهام یکم جون بگیره، موخوره میگرفت، منم هی کوتاه میکردم.. اما یه جایی خوندم یه سری راهکار و ماسک معرفی کرده بود، خداروشکر الان وضعیت موهام خوبه.. خیلی وقته گوش شیطون کر موخوره نگرفتم :))

شما هم امتحان کنین

https://zaneshad.com/دلایل-بروز-موخوره-و-راه-های-مقابله-با-آن/