2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا به روی خودم نمیارم چرا فکر کنه بهش اهمیت میدم

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
نبابا پسر عمه زنداییم

ولش کن،تو احترام گزاشتی اون بی احترامی کرده،اگه دیدیش بی محلش کن بفهمه زیاد آدم گنده ای نیس،اگر هم اون اومد سمتت سرد باهاش رفتار کن،والا مردم طلبکار شدن

ولش کن،تو احترام گزاشتی اون بی احترامی کرده،اگه دیدیش بی محلش کن بفهمه زیاد آدم گنده ای نیس،اگر هم ا ...

به خدا بک شب تا صبح گریه کردم کلا آدم عقده اییه ولی داییم خیلی خوبه ازهمه خواهرزاده هاش منو داییم بیشتر دوست داره حالا از این به بعد خونش نرم داییم بعد ازم بپرسه چرا نمیدونم چی بگم چون اگه بگم بهش بدتر شر میفته توی زندگیشون 

به خدا بک شب تا صبح گریه کردم کلا آدم عقده اییه ولی داییم خیلی خوبه ازهمه خواهرزاده هاش منو داییم بی ...

تو اگه میری خونه داییت واسه اون میری،البته تو این کرونال صلاح نیست اصلا بری جایی،ولی اگه یه موقع دیدیشون فقط حال داییت رو ببرس زیاد به زن داییت اهمیت نده،ولی زیاد داییت رو تحویل بگیر

تو اگه میری خونه داییت واسه اون میری،البته تو این کرونال صلاح نیست اصلا بری جایی،ولی اگه یه موقع دید ...

نه بابا الان که منظورم نیست توی این وضع کرونا بهدهارو میگم ممنونم ازت که وقت گزاشتی بهترینها نصیبت