2777
2789
همسرمنم قبول نکردسکه بگیره وقتی سکه ۷تومن بودگفت میادپایین

واقعا هپوز امید دارید بیاد پایین من قشنگ یادمه سال 87 که ازدواج کردم سکه ۲۰۰ هزار تومن بود یه ربع کادو بهم دادن فروختمش چهل هزار تومن ، باورتون میشه .... ملیونی میره بالا قطره ای میاد پایین

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد     
اشتباههههه کردم دو هفته پیش نگرفتم سکه ی گرمی ۱ تومن بود الان شده ۱۶۵۰

من سکه پارسیان گرفتم یک گرمی ۸۲۰ تومن دیگه پول نداشتم .از زمستون همین پولو دارم اگه زمستون گرفته بودم دوتا یک گرمی میشد

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا یه محل پایین تر بخرین خوب اگر نه سکه و دلار بخر کمیش هم تو بورس ببر سهام اولیه بخر پول ایران ...

پولم ۴۰۰ هست، قرار بود خونه خودمون رو هم بفروشیم خونه بخریم.گ ک قیمتا یهو پرواز کرد. باید خونه مورددار بخریم مثلا نور از پاسیو، یا سن بالا، یا محله مثلا بیمارستان داره. فروششون خیلی سخته. اصلا دلم نمیاد اینهمه پول بدم بابت همچین خونه هایی. 

پولم ۴۰۰ هست، قرار بود خونه خودمون رو هم بفروشیم خونه بخریم.گ ک قیمتا یهو پرواز کرد. باید خونه موردد ...

بدش زمین سود داره من یه زمین دو سال پیش گرفتم۱۲۰ تومن الان شده۷۰۰ تومن 

همسرمنم قبول نکردسکه بگیره وقتی سکه ۷تومن بودگفت میادپایین

ببین ی سری هم پارسال اینجوری شو رفت بالا بعد دوباره اومد پایبن .شوهر من میگفت این گرون شدنا تا موقع انتخابات آمریکا ربط داره 

دنبال خونه بودیم. امید داشتیم خونه میخریم. سکه مالیات نداره. 

من پرسیدم سکه تمام و اینا مالیات داره .

من خیلی طلا فروشی رفتم .از همه پرسیدم اکثرا گفتن طلای مستعمل برا کسایی که زیاد وارد نیستن و از طلا سردرنمیارن ازهمه بهتره بازم خودت میدونی 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
پولم ۴۰۰ هست، قرار بود خونه خودمون رو هم بفروشیم خونه بخریم.گ ک قیمتا یهو پرواز کرد. باید خونه موردد ...

عزیزم خیلی ریسکه ک اینهمه پول رو بدی سکه 

بنظر من برو ی زمین یا ی خونه کوچیک بخر هر موقع ام خاستی میتونی بفروشی گرون تر هم میشه و جای ریسک نداره 

ولی سکه خیلی ریسک داره

تهران که زمین پیدا نمیشه. جای دیگه هم وارد نیستیم میترسیم سرمون کلاه بذارن

تو شهر ما با یک میلیارد و دویست اینا یه ویلایی دویست متری حای خوب یک طبقه میشه خرید جدیدساز

تهرانید؟

ببین من روزی که اومدم خونه شوهرم داغون شدم نورش از یه  حالت پاسیو که البته بازه اطراف پاسیو خلاصه اصلا نور خوبی نداره پرده ها رو باید بکشم چون رو به یه مجتمع باز میشه پنج سال پیش اینجا ۲۰۰ ملیون بود‌ هی به شوهرم گفتم بفروش پو لشو بزار بانک بریم یه جا دیگه رهن کنیم از سودش کرایه بدیم خوب شد نفروخت .دیروز واسه همین خونه یک ملیاردو دویست مشتری اومد منظورم اینه که حتی اگه مورد داشت بگیر برنده ای

خوب سن بالا باشه ما یه سال پیش یه خونه ۳۰ ساله خریدیم بازسازیش گردیم ماه شده .الان همینم قیمتش دوبرابر شده