استارتر من سکه گرفتم ، ۶۰۰سود کرده تو یه هفته ، میترسم یهو بیاد پایین، بنظرت بفروشمش؟
اگر دیدت بلند مدته دست نزن.شاید یکمی پایین بیاد ولی دوباره میره بالا.در صمن سود نکردی فقط ارزش پولت حفظ شده.سود وقتی است که علاوه بر ارزش پول مقدار اضافی برات بمونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون یه تومن که دادم با پس انداز خودم بوده و شوهرم خبر نداره، حالا که تو این چند روز۶۰۰سود کرده، میگم چون یهو رفته بالا، امکان داره همینجوری یهو بیاد پایین؟نظرم اینه بفروشمش بذارمش تو بورس، پونصد دیگه هم جمع کردم، میشه دو تومن
فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
همه چی کشیده بالا اونا منطقین اونوقت بورس منطقی نیست چرا خیلیا این استدلالو دارن که بورس دروغه ریزشه ضرره.؟طلای ۴۰۰تومنی شده ۹۰۰خورده ای از دو برابرم بیشتر.اونوقت بورس که هم ضرر توش هست هم سود غیر منطقیه.به نظر من روند بورس طبیعیه و اگه وارد باشی خیلی عالیه
اگر دیدت بلند مدته دست نزن.شاید یکمی پایین بیاد ولی دوباره میره بالا.در صمن سود نکردی فقط ارزش پولت ...
من خریدم یک میلیون ، الان شده یک و ششصد
میخواد بذارمش تو بورس
فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
سودت کجاست؟ چه دل خجسته داری. اون زمان با پولت می تونستی سه گونی برنج بخری الانم همونه
میدونم عزیزم خب الان میگی چکار کنم،بورس بهتره یا سکه
من سر در نمیارم از بورس