2777
2789
عنوان

آیا سقطم کامل بوده؟

180 بازدید | 16 پست

بچهااا ترو خدا کسی میدونه بگه

من برای سقط قرص مصرف کردم زیر نظر پزشک بعد از قرص ۵  تا ۴ ۵ ساعت درد شدید کشیدم مثل زایمان و خونریزیمم خیلی زیاد نبود در خد دوتا لخته کوچیک بعدش یه درد شدید و ضعععف زیاد و یه لخته گوشت مانند دو سه سانتی ازم دفع شد و دردم کم کم بهتر شد و خونریزیمم غلیظه و زیاد نیست الان روز سومه احتمال داره سقط نشده باشه هنوز ؟

زعفرون غلیظ بابونه دارچین همچی خوردم

تخمک دیر بارور شده بود  و دیر اومد تو رحم اندازه جنین هم ۲ میلی متر بود

نظرتون چیه

همینجوریه دیگ 

حالا بازم لخته میاد 

چن هفته بودی؟؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوریه دیگ  حالا بازم لخته میاد  چن هفته بودی؟؟

نه لخته نمیاد خونریزیم غلیظه و کمتر از پریوده 

باید ۷ هفته و۳ روز میبود که ۵ هفته و ۶ روز بود و رو ۵ هفته هم اندازش کوچیک بود

جفتمم خونریزی کرده بود ک دکتر گفت ۵۰ درصد احتمال سقط خود به خودی هست 

بعد از قرص پنحم دکتر گفت دوتا دیگه قرص استفاده کن خونریزیت بیشتر باشه بهتره استفاده کردم ولی گلاب به روت فقط اسهال و استفراغ و درد شکمیم نداشتم انقباضات رحمم و حس میکردم ولی درد ندارم دیگه

جوشانده هاتو همچنان بخورهرروز. تحرک داشته باش، پیاده روی تند و یا دو، پله برو پایین و بالا، روی رحمتو با روغن سیاه دانه اصصصصل ماساژ بده..کاچی بخور و گرمیجات. گاهی لخته میاد قد کف دست... 

تموم میشه یکی دو هفته ای،بعدش برو سونو

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه هفته ای به خوردن این دمنوشها ادامه بده.بعد اولین پریودیت بعد سقط هم حتما یه سنوگرافی برو ببین چیز ...

چشم عزیزم مرسی دعا کنین کارم به کورتاژ نکشه تاحالا ن عملی داشتم ن زایمان 

خواهرم میگه اخه ۵ هفته ن جاش سفته نه هنوز بزرگ شده ک انتظار لخته بزرگ داری دفع شده 

خب نگران نباش کوچیک بوده 

دفع شده زود چون خونریزم داشتی از قبل زود رفته

من ۹ هفته بود قلبم داشت منم با ۱۰ تا قرص روزی دوتا دفع شد 

ولی بازم لخته های کوچیک و ریز تا یه هفته بعدش داشتم 

خونریزیم زیاد داشتم 

تا ۴۰ روز بعد سقطم لک داشتم 

اینک ب اسهال افتادی ینی دیگ شکمت و اینا کامل خالی شده خوبه 

ولی اخرش یه سونو برا بقایا باید بدی

تا مطمن شی ک دیگ چیزی نمونده 

منم دادم چن روز بعد سقط گف یکم دیگ مونده ک تو پریودی میره کم بود 

گف یکم تحرکتو بالا ببر تا بیاد بعدم تو ۴۰ هی لخت اومد 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
خب نگران نباش کوچیک بوده  دفع شده زود چون خونریزم داشتی از قبل زود رفته من ۹ هفته بود قلبم دا ...

مرسی عزیزم از دلداریت 

چشم انجام میدم 

خداردشکر ک همشو دفع کردی

مرسی عزیزم باشه  اگه کوچیکم باشه لخته بزرگ میاد ؟

برا من پوچ بود. لخته میومد قده مشتم.۳ بار سقط داشتم فقط یکی اخری یکبار اینجور لخته ای دیدم قبلیا بیشتر بود. ان شاالله دیگه تجربه نکنی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مرسی عزیزم از دلداریت  چشم انجام میدم  خداردشکر ک همشو دفع کردی

اره خداروشکر 

خواهش میکنم گلم 😘میدونم نگرانی سقط خیلی بده 

ولی حتما برا بعدی بزار بدنت جون بگیره عجله نکن

برا من پوچ بود. لخته میومد قده مشتم.۳ بار سقط داشتم فقط یکی اخری یکبار اینجور لخته ای دیدم قبل ...

متاسفم عزیزم😔 تجربه بدیه سقط 

ایشالا ک کسی تجربش نکنه

شما چند هفته بودی ک خونریزی زیاد داشتی

متاسفم عزیزم😔 تجربه بدیه سقط  ایشالا ک کسی تجربش نکنه شما چند هفته بودی ک خونریزی زیاد داشتی

ممنونم عزیزم.. الهی آمین..

من در ۹ هفته و ۱۱ هفته و ۸ هفته سقط شده. که همشم یه ساک بارداری خالی بود ولی اذیت رو داشت کمی.

همه هم تو خونه سقط کردم ، اولی خیلی لخته دفع شد،تعجب میکردم اینا از کجا میاد انقد بزرگه.. دومی و سومی کم و کمتر بود شدتش

و اینم بگم بدن با بد ن فرق داره.. ممکنه برای من شدید تر و برای کس دیگه به این حد نباشه...