2777
2789
عنوان

سلام ...در آشنایی با یه اقا به مشکل خوردم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 84 پست
شما خودت میخوای وارد رابطه جدی بایه ادم بشی ترس نداری؟؟؟ تعلل نمی کنی ..نمی دونم ترس من شاید غیرعادی ...

بابا من كه نوشتم ان بالا اين ترس براي همه هست 

وسواس گون بشه عادي نيست بعد هم گفتي عاطفه لازمه و نباشه رابطه معني نداره گفتم بله لازمه و تصميم تو در مورد اينكه مشكلت ترس عموميه يا صرفا عدم حس به اين فرد راه حلس متفاوته اگر فقط اين فرد بود ميگفتم تمام كن هر چند يك ماه زمان كميه اما وقتي خودت ميگي تو هر اشنايي تا رابطه جدي ميشه بهم ميزني مساله ترسه كه راه حلش مدارا و حل ريشه است

پيشنهاد ميكنم پستهام از اول بخوني منظورم متوجه نشدي فكر كنم

من فکر نمیکنم اینکه تو ۲۲ سالگی عاشق نشدی خیلی چیز عجیبی باشه..بلکه خیلی عادیه

مگه قراره همه تو نوجونی جوگیر و عاشق بشن.اگه بشه اسمشو عاشق گزاشت

چرا دوس داری توی همچین سنی حتمن یکی کنارت باشه..الان تو سن شادی و عشق مجردی هستی

حتی رابطه دوستی هم تا حدودی محدودت میکنه

زندگیتو بکن ..کار و درس و پیشرفت و عشق و حال...

هم برای رابطه عاشقانه وقت داری هم برای ازمون و خطا...

بزار عشق توی موقعیت برات پیش بیاد

بزار با ادم متفاوت خاص خودت اشنا بشی..

اجازه بده زمانی یکی خودش بیاد جلو که تو عاشقش بشی و دوسش داشته باشی

مگه قراره حتنن به زور رابطه و خودتو رو مجبورب عاشق یکی کنی...

مگه کم پیش اومده بدون رابطه فقط با دیدن و شنیدن اداما عاشق شدن

بزار این حس هیجان انگیز بیاد سراغت و غافلگیرت کنه😉

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وابسته و عاشق ادم اشتباهی شدن می ترسم و اینکه حس اینکه کسی بخواد منو لمس یا بغل کنه...من سابقه دس ...

منم اینجوریم 😓ب هیچ پسریم تاحالا حس نداشتم 

فک کن  من وقتی نوک انگشت مامانمم بهم میخوره واکنش نشون میدم 😑مامانم میگه آرزو داشتم یه بار سرتو بذاری رو پاهام 

من فکر نمیکنم اینکه تو ۲۲ سالگی عاشق نشدی خیلی چیز عجیبی باشه..بلکه خیلی عادیه مگه قراره همه تو نوج ...

دوست ندارم حتما کسی کنارم باشه و به شدت هم درگیر کار ودرسمم فقط برام عجیب بود‌‌...دیدم قبلا این بود که اگر یه ادم از هر نظر عالی باشه باید عاشقش شد که دیدم اینطور نیس

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

شش سال طول کشید تا قلبم رو به صدا درآورد😓

منم از اون دخترایی بودم که هیچ پسری به دلم نمینشست، ولی همسرم خیلیییی خیلییییی سماجت کرد تا منو به خودش علاقه مند کرد ، شش سال پیرش کردم واقعا😖

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
بابا من كه نوشتم ان بالا اين ترس براي همه هست  وسواس گون بشه عادي نيست بعد هم گفتي عاطفه لازمه ...

باسه عزیزم..مرسی🌷🙏

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
شش سال طول کشید تا قلبم رو به صدا درآورد😓 منم از اون دخترایی بودم که هیچ پسری به دلم نمینشست، ولی ...

اگر دوست داری یه خلاصه بگو...دوست دارم جریان اشنایی تا ازدواجتون رو بدونم

دوست ندارم حتما کسی کنارم باشه و به شدت هم درگیر کار ودرسمم فقط برام عجیب بود‌‌...دیدم قبلا این بود ...

خیر گلم

عشق در لحظه اس

ادم رو غافلگیر‌ میکنه

قرار نیست حتمن تو رابطه عاشق شد

رابطه محدودیت هست

ازاد باش

تا زمانی که دلت برای کسی لرزید

شاید اولین بارت باشه میبینیش

و شاید تا حالا بارها دیده باشیش😉

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
خیر گلم عشق در لحظه اس ادم رو غافلگیر‌ میکنه قرار نیست حتمن تو رابطه عاشق شد رابطه محدودیت هست ...

مرسی عزیزم❤❤❤❤

اگر دوست داری یه خلاصه بگو...دوست دارم جریان اشنایی تا ازدواجتون رو بدونم

عزیزم ما ماجرامون جالبه، یه اسم فامیلی خاص داریم و توی یه دانشگاه درس خوندیم البته فقط همدانشکده ای بودیم اون سه ترم قبل من بود خیلی اتفاقی بخاطر شباهت فامیلی خاصمون اون کنجکاو میشه و من کاملا بی خبر، خلاصه بعد کلی کنکاش میفهمه یه نسبت دوررررررر هست احتمالا بینمون و البته ساکن دوتا شهر مختلف .... وقتی اومد جلو من هنگ کردم چون رفته بود آمار کل خانواده ام رو دراورده بود و از همون اولم ابراز علاقه من همش هجده سالم بود و اون ۲۲ ، از جنس مخالف میترسیدم ، اصلاااا به رابطه فکر نمیکردم کل چهارسال تحصیلمو حتی یکبار هم با هیچچچچ پسری حرفی خارج از عرف نزدم نمیدونم چرا دلم نمیلرزید فک میکردم مشکل دارم دوستام همه عاشق میشدن فارغ میشدن و من هیچ، خیلیییی رو مخم بود همسرم، همش منو می پایید برام هدیه میفرستاد دم خوابگاه سورپرایز و لی من هیچچچچ یه تیکه یخ، فقط حرص میخوردم که منو چی فرض کرده دست از سرم برنمیداره، فارغ التحصیل که شدیم قالش گذاشتم و بی خداحافظی رفتم و خطمم عوض کردم بعد دوسال باز منو پیدا کرد و چون سرکار رفته بود رسما اومد جلو چه قبل فارغ التحصیلی چه بعدش منو فلج کرد انقددددد واسطه فرستاد و من گفتم نهههه، من منتظر بودم قلبم رو به صدا دراره ولی یخ بودم خودم خلاصه منو ذله کرد و خانوادم دیگه گفتن موقعیت خوبیه و عشق چیه و .... خلاصه جواب مثبت دادم و عقد کردیم و من حتی با اولین بوسه حس بدی داشتم دوران عقد خواستم جدا شدم بی دلیل ولی بازم سماجت اون نذاشت ... یه روزی پاشدم دیدم ای دل غاقفل چه سخت گرتم تموم این سالها به عشقش به قلبش به اون همه سماجتش و خوبیاش فکر میکردم هرلحظه و بالاخره دیدم نمیتونم بدون اون زندگی کنم خخخخ 

همسرم خیلییییی خیلییییی بخاطرم جنگیده بارها خانوادش گفتن منو ول کنه چون واقعا من خیلی سرد بودم .... ولی اون کوتاه نیومد هرگز و اینها همه دلیل شد من دلبستش بشم الانم چهارده سال از اولین روز آشناییمون گذشته و دوتا گل پسر ناز داریم🙌🙌

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍