2777
2789
عنوان

شبکه ای شدن پوست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 15949 بازدید | 27 پست
داداش منم اینجوریه تازه بزرگ تر بشه احتمالا پوسته بشه پوستش خشکه ببرش متخصص پوست تا پماد مناسب بده

عزیزم داداش شما چندسالشه و پوستش چجوریه

ای بلای تو به جانم،که تو جانی و جهانی❤️🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم داداش شما چندسالشه و پوستش چجوریه

الان ۲۵ سالشه از وقتی دنیا اومد پوستش حالت خشکی و همین طور که میگن شبکه ای بود بزرگتر که شد بهتر شد ولی هنوزم خشکه تابستونا بهتره از زمستونا

الان ۲۵ سالشه از وقتی دنیا اومد پوستش حالت خشکی و همین طور که میگن شبکه ای بود بزرگتر که شد بهتر شد ...

هیچ خطری براش ایجاد نکرد؟؟؟

کل بدنشه یا قسمت خاصی

ای بلای تو به جانم،که تو جانی و جهانی❤️🧿
هیچ خطری براش ایجاد نکرد؟؟؟ کل بدنشه یا قسمت خاصی

دست و پاشه خطر که نداره اما اذیت میشه دیگه پوستش خشکه نباید با آب خیلی داغ حمام کنه با هر صابونی بشوره و مدام مخصوصا بعد از حمام که هنوز پوست کامل رطوبتش رو از دست نداده چرب کنه

نمیخوام کسی رو بترسونم ولی چون برای خودم اتفاق افتاده نمیخوام برای کس دیگه ای اتفاق بیفته پس لطفا هرکسی که این مطلب رو میخونه اگه رنگ پوست بدن بچه اش شبکه ای قرمز سفیده حتما دکتر قلب ببرین و ساده از کنارش رد نشین .یه دکتر رفتن واسه چکاپ قلب می ارزه اگه خدای ناکرده مشکلی باشه که زود درمان میشه واگه سالم باشه که خیالتون واسه یه عمر راحت میشه . اینقدر دیر نبرین که بعدا پشیمون بشین .دختر من 3 فروردین امسال به دنیا اومد پوست بدنش شبکه ای بود فکر کردیم عادیه ولی 27 روزه که شدمتوجه شدیم رگ قلبش تنگه و به خاطر فشار قلبش سوراخ شده وبه خاطر عدم خون رسانی بدنش اینطوریه .بردیمش بیمارستان شهید رجایی و به لطف خدا وتخصص دکتر مرتضاییان آنژو شد وبراش فنر گذاشتن و الان سوراخش بسته شد وحالش کاملا خوبه.اگه دیر تشخیص داده و دیر درمان بشه دیگه تاثیری نداره.واسه نی نی های همتون آرزوی سلامتی دارم.

بچتون خوب شد؟ دخت منم همین طوریه اکو قلب هم داده مشکلی نداشت الان ۳ماهشه

عزیزم دختر شما خوب شد بچه منم دوسالشه همینطور بدنیا اومد تا یک سال بعدخوب شد ولی بعضی وقتا واضح میشه البتع از موقع زایمان کف دست منم اینطور شده

سلام دختر منم مشکل بچه ی شمارو داره مشکل شما حل شد؟؟؟ علتش چی بود؟خطرناکه؟؟

عزیزم پسر منم اینجوریه البته نارس بدنیا اومد الان ۴۰ روزشه بهتره .ولی موقع گریه یا سرما شبکه ای میشه پوستش

روزای قشنگی توی راهه