بچم 5ماهشه از زمانیکه بدنیا اومد پوستش حالت شبکه ای داره زمانیکه گریه میکنه یا سردوگرمش میشه بیشتر مشخص میشه ولی درکل همیشه این مدلیه دستوپاهاش این طبیعیه یانه؟؟
دکترم تا حالا زیاد بردمش ولی فراموش میکنم بپرسم اونام معاینه کردن چیزی نگفتن ولی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دست و پاشه خطر که نداره اما اذیت میشه دیگه پوستش خشکه نباید با آب خیلی داغ حمام کنه با هر صابونی بشوره و مدام مخصوصا بعد از حمام که هنوز پوست کامل رطوبتش رو از دست نداده چرب کنه
نمیخوام کسی رو بترسونم ولی چون برای خودم اتفاق افتاده نمیخوام برای کس دیگه ای اتفاق بیفته پس لطفا هرکسی که این مطلب رو میخونه اگه رنگ پوست بدن بچه اش شبکه ای قرمز سفیده حتما دکتر قلب ببرین و ساده از کنارش رد نشین .یه دکتر رفتن واسه چکاپ قلب می ارزه اگه خدای ناکرده مشکلی باشه که زود درمان میشه واگه سالم باشه که خیالتون واسه یه عمر راحت میشه . اینقدر دیر نبرین که بعدا پشیمون بشین .دختر من 3 فروردین امسال به دنیا اومد پوست بدنش شبکه ای بود فکر کردیم عادیه ولی 27 روزه که شدمتوجه شدیم رگ قلبش تنگه و به خاطر فشار قلبش سوراخ شده وبه خاطر عدم خون رسانی بدنش اینطوریه .بردیمش بیمارستان شهید رجایی و به لطف خدا وتخصص دکتر مرتضاییان آنژو شد وبراش فنر گذاشتن و الان سوراخش بسته شد وحالش کاملا خوبه.اگه دیر تشخیص داده و دیر درمان بشه دیگه تاثیری نداره.واسه نی نی های همتون آرزوی سلامتی دارم.