2777
2789

خب ایفون

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايفون الان پنچاه ميليونه

نه باید برگردونن قیمتشو اگه گرون فروشی ببینن میتونن شکایت کنن البته اینو گفتن نمیدونم چقدر درسته با این وضع کی میتو نه ۶۰ بده گوشی اخه چی فکر کردن پیش خودشون ملت شکمشونو به زور سیر میکنن

واقعا نمیفهمم جرا میگید تو ایران آیفون به درد نمیخوره؟اهمخ نرم افزارها رو میشه دانلود کرد و به همه آپشن هاش دسترسی داریم

کیفیت عالی دوربین سرعت گوشی محیطش و کلی برتری دیگه داره

وقتی با آیفون کار میکنی دیگه نکیتونی با اندروید کار کنی بس که عالیه

نه باید برگردونن قیمتشو اگه گرون فروشی ببینن میتونن شکایت کنن البته اینو گفتن نمیدونم چقدر درسته با ...

واقعا من گوشيم ايفون8 ميخواستم ايفون11 پلاس بخرم ديدم قيمتا اينه پشيمون شدم گفتم ارزش نداره برا ي گوشي اينقدر پول بدم

نه باید برگردونن قیمتشو اگه گرون فروشی ببینن میتونن شکایت کنن البته اینو گفتن نمیدونم چقدر درسته با ...

کدوم گرون فروشی عزیزم قیمت آیفون با دلاره وقتی دلار رفته بالا گوشی هم طبیعتا میره بالا.کسی گرون نکرده سرخود!