2777
2789
عنوان

خانوماا نظر بدین درباره سن ازدواج

185 بازدید | 30 پست

امروز یه خاستگار داشتم در اصل مامان پسره امده بود دم در خونمون مامانمم تارفش زد اونم امد تو و نشست 

گفت امده برا من 

من ۱۵.۱۶ سالمه

ب نظرتون زود نیست ازدواج برا من؟

با پسری ک ۱۲سال از من بزرگتره

ولی شرایط پسره خوب بود

خانومه فوق العاده خانم فهمیده و خوبی بود زن و شوهر هردو معلم بودن و پسره هم کارمند بانک بود

متاسفانه من عاشق یکی دیگه ام😔الان بهش گفتم خاستگار دارم ریخت بهم 

و اونی ک عاشقشم ۱۸ سالشه 

شهرامونم یکی نیست (۵ساعت فاصله بین شهرامونه)

یک ساله باهم اشنا شدیم و قصدمونم ازدواجه ولی پدر اونی ک عاشقشم توی شهرداری کار میکنه و مادرش خونه داره و خودش هم داخل یک مکانیکی کار میکنه 

ب نظرتون چیکار کنم؟

ازدواج کنم؟

ولی خودم اصلا دلم نیست هم دلم پیش عشقمه هم میگم زوده برام خیلی 

ولی رسممون ازدواج زوده برا دختر 

از یه طرفم خانوادم میگن شرایط پسره خوب بود توی این اوضاع

🦋🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رسمتون اینه که زود ازدواج کنین یه سیم کارت جدید بخر و با همین خواستگارت ازدواج کن خودتو بیچاره عشق و این بچه بازیا نکن 

ولی خیلی زوده عجیبه که معلم و کارمند بانک برن دنبال دختر ۱۵ ساله 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

12 سال

به نظرم مشاوره برید حتما اگه اوکی بخوای بدی 

بالاخره فاصله بالاس ولی من خودم دختر عموم 15 سال تفاوت دارن زندگیش خیلی جلو افتاده چون پسره سنش بالاس اما اخلاقش تقریبا هم سنای دختر عمومه

از کی شرو کردی ک 16 سالته عشقت 18؟تروخدا یکم عاقل باش دختر

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

به ندای دلت گوش کن، آدم مستاجر باشه نون خشک بخوره اما دلش خوش باشه آرامش داشته باشه زندگی و همسرش رو دوست داشته باشه خیلی بهتره تااینکه باکسی باشه که نحسی داره بهش ولی تو قصر باشه 

بازم امیدوارم هرچی به صلاحته همون بشه 

یه پروانه ی تنها وسط یه دشت بی روحم 🦋 

شاید عشق الانت دو سال دیگه نفرت بشه. منطقی باش

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                

این سن درستی برای ازدواج نیست شما جسمت هنوز کامل شکل نگرفته چه رسد به روانت

ازدواج یعنی احتمال بارداری و بارداری زیر هجده سال بسیار برای بدن نوجوان و فرزندش خطرناکه و زیانهای اصلیش تو پیری مشخص میشه 

اگر خیلی حالیشون بود نمیومدن خواستگاری ی بچه دبیرستانی گیرم معلم باشن مگه هرکی درس خونده آخر کمالات و عقله....زندکی کن چون تصمیم اشتباه به فنا میبرتت دختر خوب....حتی با این اوضاع اجتماع اون مورد برای شما خوب نیی هم از نظر سن و سال هم از نظر اینکه دلت پیش کسی دیگس