2777
2789
عنوان

همکارهای شوهرم مشکوک به کروناست

480 بازدید | 26 پست

توی شرکت ازشون تست گرفتند نزدیک به بیست نفرشون تو یه شیفت مشکوک به کرونا بودند یکی از اونا هم با شوهرم کارشون یکی بوده 

بعد ظهر تا حالا که شنیدم دلم آشوبه میترسم شوهرم هم گرفته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اگه نظر منو بپرسی میگم گرفته،ولی خب عزیزم نگران نباش برادر من گرفت خوب شده.همه که وضعیتشون بحرا ...

چه علائمی داشت

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

چراتمام نمیشه خداکمکمون کن

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

بدجوری زیاد شد من شوهرم تعریف می‌کرد یه ماه پیش که گرفته بود معروف شده بود انقد که همه جا پیچیده بود فلانی کرونا گرفت. حالا چند روز پیش شوهرم گفت بهمون یه لیست از افرادی که کرونا دارن و نمیان سرکار دادن انقد زیادن