2777
2789

بچه ها باید فردا رنگشو بگم بگید کدوم خوبه این عکس اول که های گلس تماما سفیده 

این عکس دوم که ترکیبی هستش هردوتاشونم های گلسه هم سفیده هم رنگیه عکس سوم ترکیب های گلس و ام دی افه که سفیده براقه و ام دی افه مات حالا کدوم قشنگه؟

اینم بگم نظر خودم رو سومیه هست اما شما بگید کدوم شیکتره؟  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دیزاین خونتون کرم قهوای ک اون کابینت سفید قهوای ها

اگ اسپرت سفید مشکی طوسی اینا ک اون سفید مشکی ها

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اینم بگید که کابینتای بالا رو معمولی بزنه یا مثل عکس سوم به درازا بزنه؟مدل زدن کابینت منظورمه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان من دیدم،کلا داخل آشپزخونه تک رنگ معمولا سفید روسی.ورودی با ویترین سفید با دور قهوه ای روشن.

خیلی خوشگل میشه.

های کلس هم خوبه

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎