2777
2789
عنوان

بهترین سفری که تا حالا رفتین کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میان میگن آمریکای شمالی 😂 من خودم شیراز و رامسر 🥰

😂😂😂😂👌👌👌

من همینجا اعتراف میکنم که خیلی محدود در حد ۲ یا ۳ بار خارج رفتم ولی اصلا حال نکردم.

اصلنا

همون چیزایی که اونجا بود ایرانم بود فقط تنها فرقش عدم حجاب بود که اونم واسم اولویت محسوب نمیشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چندساله بودین؟ چندنفری رفتین؟ چند روز موندین😉

پارسال ۱۷سالم بود

اولین دلیل که گزاشتن این بود که ۱۵تا تقریبا دوست بودیم ۵تا معلم بعد جمعشم قرآنی بود برای حفظ کردن آخرین آیه قرآن رفتیم حرم امام رضا دیگه گزاشتن ۳روز موندیم

کاربرhadis133هستم 😃🖐

من خودم بهترین سفر عمرم وقتی بود که بابام واسه قبولی تو تیزهوشانم بلیط  سفر دو هفته به کیش با قطارو خرید و اینقدم خوش گذشت بهترین سفر عمرم بود      

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  
😂😂😂😂👌👌👌 من همینجا اعتراف میکنم که خیلی محدود در حد ۲ یا ۳ بار خارج رفتم ولی اصلا حال نکردم. ...

اتفاقا من تنها دلیلی که دوست دارم مسافرت خارج برم کشف حجابه 😂

ولی خدایی دیدنی های خودمون عالیه

هتلا هم همینطور 

ما یه صب تاغروب رفتیم قزوین اصلا باورمون نمیشد ک اینقدر قشنگ باشه 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
اتفاقا من تنها دلیلی که دوست دارم مسافرت خارج برم کشف حجابه 😂 ولی خدایی دیدنی های خودمون عالیه هت ...

بله دقیقا

نه من برام اولویت نداره به خاطر همین ارز خارج نمیکنم همین ایران زیبا ترین جاها و بهترین هتلهارو میرم😄

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

تو همین ایران خییییلی جاهای شیک و دیدنی هست تو شمال یه جایی بود اسمش متل گو بود اونقد شیک و قشنگ بود که هیچ وقت یادم نمیره

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن