اتاشا مدیر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1113 عنوان بهترین سفری که تا حالا رفتین کی بود | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست بهترینو شیرین ترین سفری که تا حالا رفتین و خیلی خوش گذشت کی بود بیاین تعریف کنید خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن 1399/04/18 | 22:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_باوفا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 12123 زمانی که با همسرم هنوز ازدواج نکرده بودیم و دوست بودیمیواشکی بدون اینکه خانواده بفهمنن رفتیم آبشار قلات دوتایی جوج زدیم 😍 بعدم .... 😋😉😆 بهههله دیگه
بانو_تسنیم۸۰ عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 551 جدی؟ پدر و مادراتون مشکل نداشتن؟😕 چون به دوستام اعتماد داشتن نه😄 کاربرhadis133هستم 😃🖐
golbagar عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2726 خودم تنها رفتم استرالیاامسالم قراره برم کالیفرنیا یا مصر .معلوم نیس😁😁😁😂😂😂😂😗🤪🤐
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 13865 الان میان میگن آمریکای شمالی 😂 من خودم شیراز و رامسر 🥰 😂😂😂😂👌👌👌من همینجا اعتراف میکنم که خیلی محدود در حد ۲ یا ۳ بار خارج رفتم ولی اصلا حال نکردم.اصلناهمون چیزایی که اونجا بود ایرانم بود فقط تنها فرقش عدم حجاب بود که اونم واسم اولویت محسوب نمیشه از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡 دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
_دلارام_ عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 802 چون به دوستام اعتماد داشتن نه😄 چندساله بودین؟چندنفری رفتین؟چند روز موندین😉 شاید پول خوشبختی نیاره ، ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره . "درخواست دوستی ندید"
elham_sb4 عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1986 چند سال پیش با شوهرمو بچه هام وپسر برادر شوهرم رفتیم مشهد اون بهترین صفر بود الان پسر برادر شوهرم فوت کرده خیلی دلم تنگ میشه براش
بانو_تسنیم۸۰ عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 551 چندساله بودین؟ چندنفری رفتین؟ چند روز موندین😉 پارسال ۱۷سالم بوداولین دلیل که گزاشتن این بود که ۱۵تا تقریبا دوست بودیم ۵تا معلم بعد جمعشم قرآنی بود برای حفظ کردن آخرین آیه قرآن رفتیم حرم امام رضا دیگه گزاشتن ۳روز موندیم کاربرhadis133هستم 😃🖐
اتاشا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1113 من خودم بهترین سفر عمرم وقتی بود که بابام واسه قبولی تو تیزهوشانم بلیط سفر دو هفته به کیش با قطارو خرید و اینقدم خوش گذشت بهترین سفر عمرم بود خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن
انتقام_بدبخت عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 2606 من تا حالا سفر نرفتم ولی خیلی خیلی خیلی خیلی................آرزو دارم یه بار تو عمرم برم شمال و جنگل و دریا
رسپیناگللی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 7457 😂😂😂😂👌👌👌 من همینجا اعتراف میکنم که خیلی محدود در حد ۲ یا ۳ بار خارج رفتم ولی اصلا حال نکردم. ... اتفاقا من تنها دلیلی که دوست دارم مسافرت خارج برم کشف حجابه 😂ولی خدایی دیدنی های خودمون عالیههتلا هم همینطور ما یه صب تاغروب رفتیم قزوین اصلا باورمون نمیشد ک اینقدر قشنگ باشه پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 13865 اتفاقا من تنها دلیلی که دوست دارم مسافرت خارج برم کشف حجابه 😂 ولی خدایی دیدنی های خودمون عالیه هت ... بله دقیقانه من برام اولویت نداره به خاطر همین ارز خارج نمیکنم همین ایران زیبا ترین جاها و بهترین هتلهارو میرم😄 از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡 دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اتاشا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1113 تو همین ایران خییییلی جاهای شیک و دیدنی هست تو شمال یه جایی بود اسمش متل گو بود اونقد شیک و قشنگ بود که هیچ وقت یادم نمیره خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن