2777
2789
عنوان

جمع شدن نی نی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 54 پست
خوش به حالت .. خدا حفظش کنه برات  تو رو خدا هر وقت تکون خورد برای ما هم دعا کن این لذت و تجرب ...

ان شالله به زودی زود شما هم همچین حسی رو تجربه کنید 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله به زودی زود شما هم همچین حسی رو تجربه کنید 

💖💖

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
مرسی عزیز دلم  به خدا دیگه طاقت ندارم خسته شدم از انتظار

انشاءالله بزودی زود خدا بهت یه نی نی خوشگل وسالم میده عزیزم😘💚❤

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
قربونت...شایدم ارثی باشه😁آخه باباشم بچگی هاش میگن شیطون بود😄

زنده باشی خواهری....آره شاید شوهری منم آرومه....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
من هم جفتم قدامیه ... انتظار نداشتم به این زودی ها تکون چیزی حس کنم . اما الان که جمع شد و خودشو نشو ...

خداردشکر...خداحفظش کنه براتون.....جفت من سمت راست هس دیگه نمیدونم چه جوریه

من هم جفتم قدامیه ... انتظار نداشتم به این زودی ها تکون چیزی حس کنم . اما الان که جمع شد و خودشو نشو ...

سلام عزیزم چطوری 

سونو‌نرفتی دیگه 

ببینی گل پسرتو😍

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
سلام عزیزم چطوری  سونو‌نرفتی دیگه  ببینی گل پسرتو😍

سلام دوست مهربونم

ان شالله سوم مرداد باید برم؛

دیگه از اینهمه استرس خسته شدم ...‌

باید بمیرم تا این هفته هم بگذره ....‌

امیدوارم که خدا برام معجزه کنه ...‌

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
سلام دوست مهربونم ان شالله سوم مرداد باید برم؛ دیگه از اینهمه استرس خسته شدم ...‌ باید بمیرم تا ا ...

ان شالله عزیزم ک دلت شاد میشه 

اگر مث من بودی ک بالاتر از ۱۵هفته بهت گفته بودن دیگه شاید امیدت الکی بود مثل الان من 😢

ولی

اون هفته ای ک ب شما گفتن شبیه دختره 

اصلا قابل اعتماد نیس 

تو‌همین سایت چقدر دیدیم ک میگن پیش معتبرترینها رفتن و باز اشتباه گفته بوده 

انشالله ک اینبار میری و میگه ک گلپسرت تو دلته 

استرس نداشته باش

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
سلام دوست مهربونم ان شالله سوم مرداد باید برم؛ دیگه از اینهمه استرس خسته شدم ...‌ باید بمیرم تا ا ...

اینجا ی خانومی ب من گفت تو‌تل گرام یکی هس از عکس کف دست و پشت دست جنسیت رو درست میگه 

گفت اونایی ک تو گروه ت ل گرامش بودن گفتن درصد خطاش صفره 

هفته قبل هم ب من اصرار کرد ک منم عکس دستم بذارم هر چی گفتم سونو گفته دختره گفت ن بذار  و منم گذاشتم گفت ک گفته صددرصد پسره😞ولی خب متاسفانه انگار اینم برا من غلطه 

تو هم ی چند ضربه ب کف دست و پشت دستات بزن و دوتا دستت هم پشتاشون هم روشون بذار کنار هم بده یکی عکس بگیره بفرس همینجا تا بهش بدم شب برات بذاره گروه تل گرام تا ببینیم برا تو چی میگه

ان شالله عزیزم ک دلت شاد میشه  اگر مث من بودی ک بالاتر از ۱۵هفته بهت گفته بودن دیگه شاید امیدت ...

ان شالله .... 

منم همش میگم یعنی میشه منم جزو اون چنددرصد باشم که اشتباه شده براشون؟

باورت میشه کسی بهم تبریک نمیگه ؟؟

حالا اگه گفته بودن پسره از غریب و آشنا پیام تبریک میفرستادن ...

چندنفری به مادر و خواهرم گفتن که خیلی براش ناراحتیم ..‌ منم گفتم میگفتید بیخود ناراحتیتد ، مگه خدا خدای نکرده دختری ازم گرفتع ؟ دختری بهم داده خیلی هم خوشحالیم ... من خدا شاهده از این حرفاها فقط ناراحتم ... اطراف ما خیلی از این چرندیات میگن و دل ادمو به درد میارن

اینجا ی خانومی ب من گفت تو‌تل گرام یکی هس از عکس کف دست و پشت دست جنسیت رو درست میگه  گفت اونا ...

وا چه چیزا عجیبی 😯😯😯

ان شالله ....  منم همش میگم یعنی میشه منم جزو اون چنددرصد باشم که اشتباه شده براشون؟ باورت می ...

خاک بر سرشون با این طرز رفتار و‌طرز برخوردشون 

ک باعث میشه دل ادم درد بیاد 

من تا حالا کسی جرات نکرده بگه آخی یا چیز دیگه ولی معنی نگاهاشون میفهمم

انشالله ک برا شما هم اشتباه شده و‌دلت شاد میشه 

وا چه چیزا عجیبی 😯😯😯

اره والا 

منم خیلی تعجب کردموقتی خانومه بهم‌گفت 

ولی گفتم شاید درست بگه دیدم حتی اینم برا من درست در نیومد

حالا شما اگ دوس داشتی بفرس تا بگم برات رد کنه