2777
2789

بعدش چقدر طول کشید براتو کد بیاد 

اون کد بورسیه ؟

بعدش  اونه کد بیاد باید چیکار کرد  مرحله دیگش چیه

من  ثبت نام کردم گفت نتیجه اط طریق پیامک اعلام میشه  از صبح هنوز نیومده خواستم بدونم چقدر طول میکشه

از طریق آپ سیگنال ثبت نام کردم

خدایا شکرت 🙃
مگه میشه غیر حضوری 

از طریق آپ سیگنال تو گوگل دیدم  انگار که میشه اونو نصب کردم ثبت نام کردم حالا نمیدونم دیگه چیکار کنم کد کی میاد

خدایا شکرت 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم انجام دادم از طریق سیگنال بعد یه هفته اومد طول میکشه برای داداشم انجام دادم ده روز برد تا انجام شد بعد باید برید تو باشگاه کارگزاری یی ثبت نام کنی کد بگیری من که خودت نمیتونی باید بدی کافی نت انجام بده بعدم مشغول خرید وفروش بشی 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
من خودم انجام دادم از طریق سیگنال بعد یه هفته اومد طول میکشه برای داداشم انجام دادم ده روز برد تا ان ...

اها مرسی عزیزم اونم میشه غیر حضوری انجام داد

خدایا شکرت 🙃
اها مرسی عزیزم اونم میشه غیر حضوری انجام داد

من دوستم که چندین سال تو بورس برام باز کرد ثبت نامم کرد فکر نکنم بتونی باید یه کار بلد باشه چون اونم کدش طول میکشه چند روزی مدام وقت میخواد بشینی ثبت نام کنی 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
من دوستم که چندین سال تو بورس برام باز کرد ثبت نامم کرد فکر نکنم بتونی باید یه کار بلد باشه چون اونم ...

اره اصلا هیچی سر در نمیارم تا همینجاشم الکی الکی اومدم😂 خب اونو میشه انجام نداد بیخیال شد ؟

خدایا شکرت 🙃
اره اصلا هیچی سر در نمیارم تا همینجاشم الکی الکی اومدم😂 خب اونو میشه انجام نداد بیخیال شد ؟

نه دیگه اصلا کاری همینه چطور بیخیال میشی پس از کجا خرید وفروش میکنی   باید اونجا تو باشگاهش ن عضو باشی دیگه تا بتونی بخری وبفروشی تازه اول کاری. من مثل خودت هیچی ازش نمیدونم دوستم داره به جام خرید میکنه تا راه بیفتم 

نه دیگه اصلا کاری همینه چطور بیخیال میشی پس از کجا خرید وفروش میکنی    باید اونجا تو باشگ ...

میترسم گند بزنم خخ براهمون میگم 😂😂😂

مرسی  که جواب دادی

خدایا شکرت 🙃
میترسم گند بزنم خخ براهمون میگم 😂😂😂 مرسی  که جواب دادی

خواهش گلم ببخش تا این حد اطلاع داشتم نه خودت نمیتونی حتما به کار بلد بده که بپره کدت دیگه باید دوباره از اول هزینه کنی تا ثبت نام شی

خواهش گلم ببخش تا این حد اطلاع داشتم نه خودت نمیتونی حتما به کار بلد بده که بپره کدت دیگه باید دوبار ...

نه عزیزم این چ حرفیه  بازم خوب شد گفتی ی چیزایی بلد شدم  پس میبرم کافی نت درست میکنن 

خدایا شکرت 🙃