بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم انجام دادم از طریق سیگنال بعد یه هفته اومد طول میکشه برای داداشم انجام دادم ده روز برد تا انجام شد بعد باید برید تو باشگاه کارگزاری یی ثبت نام کنی کد بگیری من که خودت نمیتونی باید بدی کافی نت انجام بده بعدم مشغول خرید وفروش بشی
کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدیشاید بیخیال میشدیشاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
من دوستم که چندین سال تو بورس برام باز کرد ثبت نامم کرد فکر نکنم بتونی باید یه کار بلد باشه چون اونم کدش طول میکشه چند روزی مدام وقت میخواد بشینی ثبت نام کنی
کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدیشاید بیخیال میشدیشاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
اره اصلا هیچی سر در نمیارم تا همینجاشم الکی الکی اومدم😂 خب اونو میشه انجام نداد بیخیال شد ؟
نه دیگه اصلا کاری همینه چطور بیخیال میشی پس از کجا خرید وفروش میکنی باید اونجا تو باشگاهش ن عضو باشی دیگه تا بتونی بخری وبفروشی تازه اول کاری. من مثل خودت هیچی ازش نمیدونم دوستم داره به جام خرید میکنه تا راه بیفتم