2777
2789
عنوان

لاغری قبل بارداری

275 بازدید | 23 پست

سلام خانما کسی هست با وزن پایین باردار شده باشه

من چون سقط جنین داشتم و بعدش مریضی سخت گرفتم خیلی لاغر شدم 

میگن لاغری خیلی خطرناکه 

کسی تجربه داره 

مثلا اگر کمبودی هم بدن نداشته باشه باز خطرناکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن میگه بجز قرصایی ک همه میخورن راهی نیس تحمل کن

چی گفته بخوری من همسرم نمیذاره قرص بخورم می با غذا باید تقویت کنی الان نزدیک یک ماه دارم سه شیره میخورم .مغز میخورم میگم بدنم کمبود نداشته باشه

من! ۴۸کیلو بودم باقد۱۷۰ بی ام آی میزدن وزنم پایین بود دکترلیدی میل داد نخوردم خوشم نمیومد ۱۲کیلوم اضافه کردم دخترم ۳کیلوو نیم بود موقع زایمان همه وزنه پرید😢 

چن کیلویی؟

من! ۴۸کیلو بودم باقد۱۷۰ بی ام آی میزدن وزنم پایین بود دکترلیدی میل داد نخوردم خوشم نمیومد ۱۲کیلوم اض ...

ب منم دکترم پرینتال داد البته خودم گفتم ک بده ...قرص شو استفاده میکنم ب شدت اشتها باز میکنه

من عاشق شوهرمم عاشق بچه ی تو دلیمم😍
چی گفته بخوری من همسرم نمیذاره قرص بخورم می با غذا باید تقویت کنی الان نزدیک یک ماه دارم سه شیره میخ ...

لیدی میل مث شیرخشکه من متخصص زنان برام نوشت اما اشتباهم این بود لب نزدم بهش 

ب منم دکترم پرینتال داد البته خودم گفتم ک بده ...قرص شو استفاده میکنم ب شدت اشتها باز میکنه

پرینتال؟ضرر نداره؟

من الان سیپرو میخورم اشتهام عالیه ولی میگن عوارض داره