2777
2789

من الان۲۶سالمه ی پسر ی سالم دارم دیپلم انسانی و مربی مهدهم‌ بودم خیلی دلم میخواد ادامه تحصیل بدم رشته علوم تربیتیبنظرتون بخونم ب دردمیخوره یاکنکوربدم یانخونم دلم ی کار حسابی میخواد

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمون استخدامی اموزش پرورش بده

اخه تازه میخوام بخونم واسه لیسانس پیام نور برم یا کنکور

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
علوم تربیتی خوبه آموزش و پرورش زیاد میگیره 

بنظرت بخونم پیام نور یا ۴سال بیهودس

هر چی علاقه داری بخون اما  بیشتر بخاطر علاقه ات تا انگیزه کسب علم داشته باشی ته فقط بخاطر کار چون خیلی موارد افراد تو رشته های بی ربط  با تحصیلاتشون سرکار هستند 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
کار حسابی میخوای فوقش معلمی بشی چون اصلا با درس خوندن کار پیدا نمیشه من اگ جای شما بودم لیسانس حتنا ...

۰ هنری مثلا نقاشی رفتم کارباپاستل

هر چی علاقه داری بخون اما  بیشتر بخاطر علاقه ات تا انگیزه کسب علم داشته باشی ته فقط بخاطر کار چ ...

عاشق درس خوندنم ولی دروغ نباشه عاشق کار دولتی هم هستم😔😔

بخون که زودتر درستو تموم کنی اگه میتونی ۳ ساله تموم کن

چطوری سه ساله؟؟الان دانشگاه بازن برم ثبت نام؟؟