2777
2789

اولین اقدام برای طلاق کجاباید برم 

بچه ها اگه شوهرم نیاد طلاقم بده چی میشه ؟؟

طلاق غیابی چطوریه 

دلیل محکم دارم از طلاق 

اگه نیاد و منم مهریه ببخشم چی میشه چقدر طول میکشه راحت جدا شم تکلیف عکس و فیلما چی میشه

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
چرا میخوای جدا شی

حوصله ندارم بگم گلم حالم بده تاپیکامو بخون

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی اصلا بری خونت سربزنی عکسها و فیلمهاروبرداری؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من هر کیو اطرافم دیدم ک میخواسته جدا بشه یک سال طول کشیده

وای😭😭😭

من اول رفتم شورای حل اختلاف یه نامه دادن بردم دفتر قضایی بعدشم رفتم دادگستری اقدام کردم تقریبا پنج ماه طول کشید بعدش گفتم توافقی میخوام که یه هفته بعدش همه چی تموم شد و راحت شدم

برو دادگاه خانواده تهرانی؟

نه کرج

حیف زندگیت نیست؟ راستش فقط عنوان تاپیکاتو خوندم از اول همش داری میگی طلاق پس چرا ازدواج کردی خب؟1

برو داخلشم بخون گلم

برو داخلشم بخون گلم

قربونت بشم اگر اینا مشکلن که خب واقعا اینا مشکلایی نیستن که بخوای ب طلاق فکر کنی

اگر مادرشوهرت خواهر شوهرت تیکه میندازن جواب نده اما ارتباطتو خیلی کم کن.شعار نمیدم خودمم سرخوش نیستم اما حیفه.زندگیتو خراب نکن.سه ماه خیلی کمه.تازه عروسی ناز داشته باش ادا داسته باش ب خودت برس خودتو واس شوهرت ترگل ورگل کن.نصف بیشتر مردای بدو ما زنا بد میکنیم

شوهرت تورو دوستت داشته که گرفتت.مغز خر نخورده که تو این گرونی بیاد تشکیل زندگی بده

قربونت بشم اگر اینا مشکلن که خب واقعا اینا مشکلایی نیستن که بخوای ب طلاق فکر کنی اگر مادرشوهرت خواه ...

جلوی مادرم اومد منو بزنه سرهمین چرت و پرتا 

جلوی مادرم اومد منو بزنه سرهمین چرت و پرتا 

خب تو لابد جلو مادرتون باهاش بد حرف زدی

تو کل کل کردی عصبانیش کردی.بابا تازه عروسی مثلا زبون نریز.مثل دختر بچه ها باش.چرا میجنگی

ببخشید از من ناراحت نشو بجای خواهرت حرفامو گوش بده.غرورشو جریحه دار نکن.باهاش کل کل نکن.خب هنوز سه ماه نشده دعوا؟هم خونواده تو هم خونواده خودش بفهمن با هم دعوا دارین؟نزار روتون باز بشه

اگر خدای نکرده معتاده...زن بازه...بیکاره...دست بزن داره...چشم چرونه...رفیق بازه... هزارتا ایراد دیگه داره باشه.برو طلاق

اما دلیلات ب نظرم منطقی نیست

ب همین زودی اسم طلاقو مهریه رو نیار.نمیگم تحمل کن ولی تاپیکاتو خوندم ب نظرم مشکلاتت بچه گونه اس و اصلا یه ذره صبور نیستی.سیاست نداری