2777
2789
عنوان

چجوری شیشه بدم به نوزادم،

95 بازدید | 17 پست

میخام برم ارایشگاه موهامو رنگ کنم،چندساعتی طول میکشه،میخام شیرمو بدوشم تو شیشه شوهرم بش بده،امروز امتحان کردم،نگرفت،هی لیس میزد میداد بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت نداره خوب...چند بار بده تا یاد بگیره، از این سر شیشه های مخصوص که شبیه سینه مادر هست برای شیشه باید بزاری

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

نوزاد که شیشه بخوره خون مادر رو میکنه تو شیشه که شیر مادر بخوره، چرا میخوای این کار رو بکنی، شیر بریز تو ظرف با قاشق چای خوری یا قطره چکان بهش بده

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نوزاد که شیشه بخوره خون مادر رو میکنه تو شیشه که شیر مادر بخوره، چرا میخوای این کار رو بکنی، شیر بری ...

میدونم عزیزم،نمیخام شیشه ایش کنم ولی شوهرم با قاشق و قطره چکون نمیتونه

منم چهل و یک روزم 😂😂😂  حالا واجبه تو کرونا خواهر گلم؟

باور کن واجبه،موهام خیلی سفیدی داره،چهرم داغون شده،والا من خیلی رعایت میکنم،یسره تو خونه ایم،دیروز رفتم سوپر نوار بخرم،دوتا ماسک و شیلد زدم،ولی این چندساعت مجبورم

باور کن واجبه،موهام خیلی سفیدی داره،چهرم داغون شده،والا من خیلی رعایت میکنم،یسره تو خونه ایم،دیروز ر ...

درک میکنم 

منم همش خونه ام 

اینجوری آدم روحیشم خوب میشه 

ولی آدم بچه کوچیک داره میترسه 

کثافت کرونا اومد همه چیمونو ریخت بهم

تو پاک شدی،؟من هنوز لکه بینی دارم،دوبارم دکتر رفتم چندتا قرص داده ولی فایده نداشته

من سر بیست روز قطع شدم 

امروز یکم لک دیدم 

میگن طبیعیه 

حتی اگه تا مدتها هم نشی بازم طبیعیه