2777
2789
از افعی دو سر =مادر شوهر 🤨

ببین باهات چکار کرده

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتازگی ازهمسرم وپسرش..تنها دلیلش هم رفتارای زشت و غیر انسانیه خودشون

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

از سیرابی

شستن پی پی بچه

شستن حمام و توالت

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

از اینکه قضاوتم کنن با مغز کوچولوشون😑از اینکه درمورد خامگیاهخواریم تبادل نظر راه میندازن درصورتی که اصلا نظرشون رو نخواستم😑😐از اینکه یادددد نمیگیرن هرکس عقایدی داره و نباید عقایدتو به کس دیگه تحمیل کنی😑

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
عوضي شب خاستگاري همه چيمو بهم زد😐 تنفر هنوز حس خوبيه فراتر از اون ...

اییییی همش تو جمع تیکه بهم میندازه فک کرده جوابشو نمیدم زبون ندارم نمیدونه بزرگی کوچیکی رو رعایت میکنم و مثه خودش بی ادب نیستم ...🤦‍♀️

چه قد بد !!مگه چی گفت که همه چی رو خراب کرد ؟؟؟😐