2777
2789

استراحت كن 

به پهلو چپ بخواب 

دور كمرتو با ي شالي چيزي ببند 

اصلا اصلا و اصلا رابطه نداشته باش حتي در بعضي موارد تحريك هم نشو 

از دكتر كمك بخواه شايد بهت شياف بده و قرص 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

سونو آنومالی که رفتم گفت کاملا رفته بالا

خواهرمم پایین بود ولی تا آنومالی هم بالا نرفته بود

دیگه تا هفته سی و یک سونو نرفت اون موقع که رفت گفتن رفته بالا

نگرانی نداره فقط یخورده بیشتر مراقبت کن

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من اصلا خونریزی ندارم چیکار کردین خوب شد؟

سونو رو به دكترت نشون بده بهت دارو ميده و اينكه خودتم تا يه مدت مراعات كن يعني پله بالا پايين زياد نكن كارِ سنگين اصلا، سرپا واينستا سنگيني بلند نكن يه جور استراحت مطلق ولي كاراي روتين رو با احتياط انجام بده. اين اتفاق واسه خيليا ميوفته و خوب ميشن اصلا نگران نباش عزيزم.

آها چه مراقبت هایی عزیزم؟

پله زیاد بالا پایین نرو رابطه نداشته باش چیز سنگین بلند نکن و این چیزا

البته من خونمون پله داره وقتی میرفتم هردوسه تا پله صبر میکردم استراحت میکردم

کارای خونمم خودم انجام میدادم ظرف و غذا و مرتب کردن و این چیزا

ولی رو خودم فشار نمی‌آوردم مثلا ظرفا زیاد بود نصفشو میشستم یکم استراحت میکردم بعد بقیه شو

یعنی استراحت مطلق نبودم ولی رعایت میکردم

فکرکنم زده بود تو سونو برام جفت مارژینال

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم