2821
2789
عنوان

لاغری شکم و پهلو

234 بازدید | 33 پست

سلام دوستان این روزا که نمیشه باشگاه رفت چ راهی رو فقط برا لاغری شکم و پهلو دارین، و اینکه افزایش سایز دور مچ پا و کلا پر شدن پاها  یعنی فقط شکم و پهلو اب بشن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حلقه میگن از نظر علمی رد شده ست کمردرد میاره

نه عزیزم

واسه واسه اونایی رد شده ک ی ساعت میزنن

ما چند ساله ک میزنیم ولی بیست دقیقه در روز

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

آب شدن شکم پهلو فقط با ورزش حل میشه و تغذیه درست و کم کالری... 

حالا یا تو خونه تردمیل بزن یا باشگاه 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
حلقه دارم، بهم گفتن موثر نیست، اگر ک امتحان مرذی بگو لطفا 

بله امتحان کردم

خیلی سالع

خیلی زودن نتیجه میگیری 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

اول که باید خوراکت رو کمتر کنی 

دوم حلقه بگیر بزن 

ده دقیقه در جهت عقربه های ساعت 

ده دقیقه خلاف عقربه های ساعت 

بعد حلقه شروع کن ورزشهای شکم رو انجام بده ( سرچ کنی برات میاره)

سعی کن تا دو ساعت غذا نخوری 

اگه گرسنت شد سفیده تخم مرغ و سالاد بخور

آب شدن شکم پهلو فقط با ورزش حل میشه و تغذیه درست و کم کالری...  حالا یا تو خونه تردمیل بزن یا ...

اخه اگر کالری کم کنم بدنم لاغر میشه پاهام بخصوص کلا52 ام ولی شکم و پهلو دارم باشگاه هم ک نمیشه 😑

اول که باید خوراکت رو کمتر کنی  دوم حلقه بگیر بزن  ده دقیقه در جهت عقربه های ساعت  ...

حجم بقیه جاهای بدنم کم نمیشه اینجوری،؟ به به انگار حلقه واقعا داره موثر گفته میشه

اخه اگر کالری کم کنم بدنم لاغر میشه پاهام بخصوص کلا52 ام ولی شکم و پهلو دارم باشگاه هم ک نمیشه 😑

اگه اینجوریه باید غذای چرب و پرکالری رد کم کنی، ورزش کنی و اون مواد غذایی رو که از غذاربهت نمیرسه با آمپول خوراکی یا مکمل جبران کنی

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️