2777
2789
عنوان

حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست
عه چهار ماه دیگ عروسیمه😓

میدونی دیگ نمتونی رنگ بذاری ؟ من ابجیم موهاش چندماه قبل حنا زده بود عید رنگ گذاشت خیلی زشت شد یه قسمت هویجی یه قسمت قرمز یه جا قهوه ای خیلی داغون

ببخشید الان یه ساعته رو ماهامه نایلونم بستم الان نایلونو در آرم که خشک بشه،،،موهامم مشکی هست ولی نه ...

بزار نیم ساعت دیگه در بیار بعد دوساعت بزار تا خشک شه 3/4بشور 

6/7ماه طول میکشه تا رنگ حنا بره اونم بخوای برا عروسیت رنگ کنی موهات داغون میشه 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقدری رنگ نمیگیره بعدم نذار زیاد بمونه پوست سرت داغون میشه 

الان نایلونو در آوردم خشک بشه بشورم😄

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
بزار نیم ساعت دیگه در بیار بعد دوساعت بزار تا خشک شه 3/4بشور  6/7ماه طول میکشه تا رنگ حنا ب ...

با سشوار میتونم خشک کنم؟الان اگ بخواد به حالت طبیعی خشک بشه خیلی زمان میبره

میدونی دیگ نمتونی رنگ بذاری ؟ من ابجیم موهاش چندماه قبل حنا زده بود عید رنگ گذاشت خیلی زشت شد یه قسم ...

وایی نه😁

خب اگ قرار باشه عروسیمم رنگ بزارم فندقی میزارم ،زیاد ریسک نمیتونم بکنم

اره حواست باش دکلره نکنی ک خراب شن😁خوشبخت شی عزیزم

الان یکی از کاربرا گفت خشک بشه بعد بشور الانم که افلاین شد بنظرت باسشوار خشک کنم؟

با سشوار میتونم خشک کنم؟الان اگ بخواد به حالت طبیعی خشک بشه خیلی زمان میبره

اصلا حنا گذاشتی برا چی 

اگه میخوای رنگ بگیره برا عروسیت اذیت میشی با جندبار بی رنگش کنه بنطرم برو بشور نایلون در بیار نیم ساعت که گذشت برو بشور اگه خونتون افتاب گیر بشین حایی تو افتاب پشت به افتاب بشین که سریع خشک بشه بری حموم 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
اصلا حنا گذاشتی برا چی  اگه میخوای رنگ بگیره برا عروسیت اذیت میشی با جندبار بی رنگش کنه بنطرم ...

برا عروسیمم دوس ندارم رنگ روسن بزارم همین رنگ حنا خودش قشنگه،اگ به من باشه کلا دوس ندارم عروسیم موهامو رنگ بزنم

برا عروسیمم دوس ندارم رنگ روسن بزارم همین رنگ حنا خودش قشنگه،اگ به من باشه کلا دوس ندارم عروسیم موها ...

چرا خوشت نمیاد رنگ کنی برا تنوع خوبه که رنگ و لایت تیره کن خوشکله 

چیکار کردی با حنا شستیش

چرا خوشت نمیاد رنگ کنی برا تنوع خوبه که رنگ و لایت تیره کن خوشکله  چیکار کردی با حنا ...

خب دوس دارم پنج سال دیگ که به عکسم نگا میکنم خود خودم باشم،،،یا وقتی بچم نگا میکنه نگه این خانوم کیه😁

اره شستم دیگ،زیاد نگرفته ،میشه گفت اصلا رنگ نگرفته😃

خب دوس دارم پنج سال دیگ که به عکسم نگا میکنم خود خودم باشم،،،یا وقتی بچم نگا میکنه نگه این خانوم کیه ...

عجب فکری کردی 😂😂😂

اره رو مو مشکی رنگ نمیگره ولی ریشه مو سفت میکنه و مو براق و نرم میشه