2777
2789

من شنیدم بعضی کاربرای نینیسایت با سی تا خط میان ! یعنی به عبارتی وقتی یه تاپیک میزنه که من یه دونه یک دارم  یا چیزهای عجیب البته منظور من ادم خاصی نیستا حالا این به یادم اومد کلی میگم  و سریع داغ و پر بازدید میشه 

یا یه نفر با دو تا کاربری فیک مدام قربون خودش میره که بهم زنگ میزنیمو فلان کاربره چه خوشگله من دوسش دارمو فلانی حاملسو بیایین برای بچه فلانی دعا کنیمو منم برا بچه شما دعا میکنمو .... 

این بابا با همون سی تا کاربری خودش داخل تاپیکه ! بعد چند تا از کاربرا هم تگ میکنه و بیشتر کاربرا هم خوششون میاد تو یه تاپیک داغ پر بازدید برن و بعد همه میریزن اونجا و اون تاپیک که اغلب بی محتوا و سر کاریه داغ و پر بازدید میشه! 

اینو یکی از دهنش پرید که یکی بش گفت ترکیدنت مبارک اونم گفت خیالی نیست من سی تا کاربری دارم !!!! 

عجیبه از یه سایت روانشناسی و کودک داریم اینجوری استفاده میکنیم‌نه؟

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

چ حوصله ای دارن ها

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کارگردان نمیشی؟

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

چ جوری با سی تا گوشیو سیستم کار میکنه هم زمان  

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
همچینم عجیب نیس ولی ای شیطون متن تایپیکتو یه جوری زدی پر بازدید بشه😁

نه به خدا همینجوری ..

حالا برید کیفشو کنید ببین چه چیز جالبی براتون کشف کردم🤩

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

پوارو وارد میشود🕵️‍♀️

من همینو دارم پیخوای چک کن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من همش تا دوتا میره خجالت میکشم دیگ راهنمایی بخوام 😐لفتن برای تایپک قبلی گزارش بزنید لایکم کنید 

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔