2777
2789
عنوان

خيلي خسته شدم از دستش

681 بازدید | 84 پست

قبلا گفته بودم شوهرم روي خاموش كردن چراغو اينا خيلي حساسه، جديدا يه درم بش اضافه شده كه ميگه نبايد ببنديش چون دستگيرش خراب ميشه. واقعا ديوونه شدم. هر روز مياد ميگه چرا درو بستي؟ ميگه از لج ميبنديش؟ مگه چقدر من اعصاب دارم كه هي اينو خاموش كن اونو نبند. خستم كرده بسكه غر ميزنه .خيلللي دلم گرفته 

خو نبندش

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو نبندش

از لج نميبندم كه ، يه بار بايد امتحان كني كه سعي كني دريو نبندي ميبيني كه چندبارم اشتباهي ميبنديش . مگه ادم چقدر حواس داره كه هي اينو نبند اونو خاموش كن . كلا خيلي غرغروئه 

منم لامپا رو خاموش نمیکنم شوهرم هی میگه خونه ما مسجده

خوب چقدر ميگه ؟ شوهر من هر دفعه ميگه و غر ميزنه بار اخرم لامپو دراورد كه ديگه يادم نره خاموشش كنم . شايد مسئله ي مهمي بنظر نياد ولي دل منو خون كرده ، ديوونه شدم از دستش. خسته شدم از غر زدناش . خسته شدم از اينكه ميخواد حتي در دستشويي هم به ميل اون باشه .