2777
2789

من و شوهرم داریم جدامیشیم

من یه روز بخاطر خیانتایی که از شوهرم دیده بودم رفتم توخیابون و الکی براش فیلم و عکس فرستادم که خودمو میکشم 

بعد الان قراره بیان حرف بزنن که علت جداییمون بپرسن

میترسم این فیلما رو بخواد به بقیه نشون بده

چکارکنم توروخدا بگین چی بگم که مقصر نشم

اعصابم خرابه همه تقصیرا سر اونه فقط همین رو میخواد بیاره وسط بگه جلو کلی ریش سفید

چی بگم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خونسردی تمام بگو خیانت کرده شما بودین چیکار میکردین

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

عزیزم عجب کار عجولانه ای کردی

فکر میکنم نشون بده

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
خیلی حالم بده دوماهه منو ولم کرده خونه بابام

فقط اینو میدونم بگم درهیچ صورت کم نیار ازخودت دفاع کن

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁