2777
2789
عنوان

یسوال!!!!!!!

316 بازدید | 45 پست

راستش من فکر هر کی تو ذهنم حتی برای ثانیه ای بگذره 

به نوعی باهاش روبه رو میشم یا حرفش میشه یا میبینمش یا...

امروز بعد از سالها یاد یکی تو خیابون افتادم گفتم عجب چندسالی میشه ندیدمش،شاید به دقیقه نکشید جلو پام سبز شد جوری که شوک شدم 

یا اینکه هر کس و قرار باشه ببینم یا حرفی راجبش بشنوم تو خواب میبینم 

قبلنا بیشتر 

مثلا اگه از یه پسر خوشم می اومد ازش تعریف میکردم بعدا سر و کلش تو زندگیم پیدا میشد 

نمیدونم واقعا به چی برمیگرده؟؟طبیعیه؟؟؟ و اینکه واقعا قدرت تشخیص شخصیت ادما رو دارم 

سریع متوجه میش دروغ میگه یا راست ،انگار از قبل اطلاع داشته باشم 

کلا نظراتون مهمه برام 🍃

بگین چیع این حس من؟؟

ببخشید طولانی شد💟

منم دقیقا اینطوریم ....

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تئوری هست که میگه اینا بخاطر اینه که ما قبلا اینا رو دیدیم و الان فقط داره تکرار میشه برامون

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌

جالبه! 😊

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عزیزم قدرت مغذته  همه انسانا قدرت مغذ دارن وقتی به کسی فکر میکنی که دوست داره ودوستش داری یهویی سر راه هم قرار میگیرید، یا وقتی به کسی فکر میکنی فرکانس ارسال میشه به مغذ طرف مقابلت و باعث میشه کائنات فعال شن و شمارو سر راه هم قرار بدن، برای همینه وقتی یهویی به یه انسانی فکر میکنی یه خبری ازش میاد، بعد وقتی تو به یکی زیاد فکر میکنی حتی غریبه هم باشه اون بعدنا وارد زندگیت میشه، این وارد شدن اتفاقی نیست، تو  خودت بهش اجازه دادی با افکار و فرکانسایی که ارسال کردی