2777
2789
عنوان

بچه ها اینترنت داخلی یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13825 بازدید | 29 پست
داخلی همین نی نی سایت و فیلمو و روبیکا...منم 15گیگ داخلب دارم

نی نی سایتم داخلیه؟ خوب باز به از هیچی . خبر نداری اگر اون یکی تموم شه اینم میپره یا نه؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

کلا این بسته ها رو برداشتن و بقیه بسته ها رو هم گرون کردن  اون اینتدنت داخلی ک شما داری فقط وا ...

نامردا چقدر دزدی آخه 😤 اصلا به صرفه نیستن حالا من چیکار کنم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی سایتم داخلیه؟ خوب باز به از هیچی . خبر نداری اگر اون یکی تموم شه اینم میپره یا نه؟

دقیق نمیدونم ولی بهم ربطی ندارن جداگانن مشخصه 

اره نی نی سایت مال داخلی حساب میشه دیگه؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
نه نی نی سایت جزوش نیست  لیست سایتایی ک میتونید استفاده کنید تو نت هست اگه سرچ کنید

جدی؟

واااا چرا پس

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
سرور ش خارجکیه خواهر🙄

نی نی سایت رو میگم

سروش هم ایرانیه دیگه 

عزیزم منظورم سرور نی نی سایت بین المللی هستس

اهان سرورش😅

یه لحظه فکر کردما از گوگل میریم خارجی محسوب میشه

پس برا فیلم دیدن خوبه این داخلیا

اهان سرورش😅 یه لحظه فکر کردما از گوگل میریم خارجی محسوب میشه

بله عزیزم منم کسره فتحه نمیتونم بزارم گیج کردم شما رو ... نه آخه یه سایت ایرانیه چرا باید سرورش خارجکی باشه میتونست ایرانی باشه نمیتونست؟🤐