2777
2789
عنوان

بچه ها اینترنت داخلی یعنی چی؟

13825 بازدید | 29 پست

سلام من یه بسته اینرنتی گرفتم ۳ گیگ بین المللی و ۶ گیگ داخلی .حالا از ۳ گیگ ۱۰۰ مگ مونده از داخلی ۵.۳۳ . چیکار میتونم بکنم باهاش؟ تا نپریده...راستی نی نی سایت سرورش داخلیه یا بین المللی‌؟ الان بین المللیم تموم شه داخلی هم می پره؟ عجب اشتباهی کردما

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه بسته ایرانسلی ۵ گیگ و ۷ گیگ میخریدم اما این ماه هر کدی میزنم این تعرفه ها رو برام نمیاره کسی میدونه چرا؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

روبیکا و ایتا و سروش و سایتی ک اخرشir داره داخلی حساب میشن

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

داخلی یعنی برادران سروش 😂 

من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

داخلی همین نی نی سایت و فیلمو و روبیکا...منم 15گیگ داخلب دارم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
من همیشه بسته ایرانسلی ۵ گیگ و ۷ گیگ میخریدم اما این ماه هر کدی میزنم این تعرفه ها رو برام نمیاره کس ...

کلا این بسته ها رو برداشتن و بقیه بسته ها رو هم گرون کردن 

اون اینتدنت داخلی ک شما داری فقط واسه دیوار و ...جواب میده 

میتونی بزنی تو نت لیست سایتای ایرانی ک داخلش با این اینترنت میتونی فعالیت کنی رو نوشته