2777
2789
عنوان

زایمان سزارین پنجشنبه

1241 بازدید | 104 پست

سلام خانما من به امید خدا پنجشنبه همین هفته دکترم وقت داد واسه عمل ولی یکم غافلگیر شدم چون قرار بود سه شنبه هفته آینده باشه

حالا یکم استرس گرفتم کارام موند

وسایل واسه خودم و بچه چی باید ببرم کلا یادم رفته سر پسرم چیا بردم .

بعد چون ۵ شنبه ست جمعه مرخصم میکنن ؟ میگم نکنه بگن جمعه ست نگهم دارن

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی.

انشالله نی نی کوچولوت رو سالم و سلامت بغلت بگیریش. 

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

عزیزم هیچ کس مثل من غافل گیر نشد رفتم ازمایش و چکاپ اخرو انجام بدم بستریم کردن فرداش عملم کردن یه شبم موندم 

هیچ کاریمم نکردم

اگه بیمارستان خصوصی میری خیلی چیزی نمیخواد خودشون لبای که میدن پتومیدن اگه نه هم اینارو با خودت ببر پوشک شیشه شیر اگه سینتو خدایی نکرده نگرفت 

شیردوش هم ممکن لازمت بشه ولی اگه داری ببر اگرم نه که بذار اونجا اگه لازمت شد بخر 

انشالله که به سلامتی فارغ شی کوچولوتو بغل کنی

استرس نیست خیلیی حس قشنگهیجان داره انگار ادم لحظه دیدارتون نزدیکه تبریک 😍😍🌹

عزیزم هیچ کس مثل من غافل گیر نشد رفتم ازمایش و چکاپ اخرو انجام بدم بستریم کردن فرداش عملم کردن یه شب ...

ممنون عزیزم 

نیمه خصوصیه بیمارستان 

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

استارتر عمل سزارين راحته؟ دردش تا چقدره؟🥺

خدایی من سزارین کردم خیلیی درد نداره واقعا جوری نبود که من الان اذیت شم و یادم بیاد واقعاا دو شب اول دوتا دوتا شیاف میذاشتم تخت میخوابیدم