2777
2789

واقعا چرا اخه همین ک ی نفر میگه بیاین عکس خودم شوهرم بچم فلانم همه میریزن تو بعدم تا ۵ تا صفحه کو کجاس بزار گزارش لایک‌کنین  .... بعدم ک گذاشت زرتی برمیداره باز ی عده اه ندیدم دوباره بزار بیا بزار کو کجا و همینطور این داستان ادامه داره 

واقعا چرا انقدر دیدن عکس دیگران مهمه؟؟؟؟

من موندم چرا تاپیکای انگیزشی پربازدید نمیشن 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم عکس دوست دارم ولی زیاد کو کو نمیکنم 

جالبه دیگه سرگرمی برام 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

چون هیجان داره یهو ببینی واااای اینکه اشنامونه برم ببینم تاپیکای قبلش چی گفتهه از زندگیشون باااخبررر شم😂😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

میخوان ببینن شخصیته چهرش چه جوریه خب

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂