2777
2789
عنوان

بدویین فقط عکس اوردم

212 بازدید | 25 پست

خواهش میکنم ازم ناراحت نشین مجبور شدم عنوان اینو بذارم چون هیچ کس گوش نمیده همین الان تاپیک زدم فقط چن نفر جواب دادم من 28سالمه ودوتا دسکL5وL4ام زده بیرون وکیسه دکالمم مسطح شده همش گریه میکنم از زندگی سیرم همش درد دارم مادرمم دیسک داره با طب سوزنی واستراحت وفیزیوتراپی فرقی نکرده من دوتا بچه ی کوچیک دارم بهم امید بدین دیسک خوب میشه اصلا کسی بوده که خوب کرده باشه دیسکشو دعاتون میکنم

روز99/9/9بهترین اتفاق زندگیم رخ داد.💘☝😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

اولا ان شاالله که به زودی سلامتیشون رو به دست بیارن هیچی بدتر از ناامیدی نیست روحیتو حفظ کن

بله اطراف من زیاد بودن کسایی ک خوب شدن فقط و فقط استراحت مطلق و با مشورت پزشک توی اب راه میرفتن 

بهترباشین🌹

رو به بیرون زدن از خویش، دری میخواهم !:)🌿

آره یه کلینیک هست که متخصص ارتوپدیه و یه مرکز فیزیوتراپی داره به اسم رامتن. یعنی خدا خیرشون بده هیچ جا همچین فیزیوتراپی که از جون و دل تلاش کنن و همه راه ها از جمله ورزش ماساژ تحریک عضلات و ... را برای خوب شدن به کار بردن. همسر من نجات پیدا کرد از درد وحشتناک

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

اگ لازم به عمل نباشخ و شدید نباشه ک بخان پلاتین بزارن

اره چرا خوب نشه

بابای من پلاتین دارن، چن وخ دگم باید دیسک مهره دیگشونو عملل کنن و پلاتین بزارن😑تو نشستو برخاست و کار کردن مشکل‌داره