2777
2789
عنوان

خانما دعا کنین برگردم سر زندگیم😥

293 بازدید | 22 پست

مشکلی برام پیش اومده که از شوهرم دورم و خانوادم ازش خواستن طلاق بده ولی اون هیچ عکس العملی نشون نداده بعد2روز هنوز نمیدونم نظرش چیه توروخدا برام دعا کنین 😥شاید خدا جواب دعای شما عزیزان رو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانوادت مصمم هستن برا طلاق؟ اگه میخولستی برگردی چرا اومدی برا طلاق اگه اومدی برا طلاق چرا میخوا ...

نیومدم برا طلاق اومدم مسافرت به خانوادم سر بزنم اون انگار خیلی اذیت شده گفت دیگ برنگرد خانوادمم ناراحت شدن

ان شاءالله خداوند معجزه میکنه .نظر خودت چیه  حتما باید جدا بشی  کار دیگه ایی نمیشه کرد ...

دوس دارم برگردم دلم برا شوهرم تنگ شده با اینکه زیاد مشکل داریم ولی نمیتونم دوریشو تحمل کنم ولی اون هیچ واکنشی نشون نداده😭

دوس دارم برگردم دلم برا شوهرم تنگ شده با اینکه زیاد مشکل داریم ولی نمیتونم دوریشو تحمل کنم ولی اون ه ...

باید ببینی چرا واکنش نشون داده همیشه یعنی در برابر مسائل ریلکس 

و اینکه بتونی بری مشاوره زوج درمانگری خیلی عالیه

خوب شاید شوهرت اون لحظه ناراحت بوده شاید دلتنگت بوده این حرفو زده

اره اینم بوده ولی خیلی بد حرف زد فحش داد تهدید کرد بیای کتکت میزنم و نابودت میکنم و اینا منم طاقت نیاوردم به خانوادم گفتم

اره اینم بوده ولی خیلی بد حرف زد فحش داد تهدید کرد بیای کتکت میزنم و نابودت میکنم و اینا منم طاقت نی ...

اگه تهدید کرده خوب کردی به خونوادت گفتی

شوهر منم خیلی تهدید میکنه نمیدونم چه فکری میکنن با خودشون

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤