2777
2789
عنوان

دخترم میگه درددارم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان گفت موقع جیش کردنم یکم میسوزه صددرصدعفونته

آره عفونت‌ هست زنگ بزن اگه گفت اشکال نداره بگیر دو هفته بهش بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آخه دخترم میگه درد فقط وقتی دست میزنه دردمیکنه وخب قرمزم هست چه پمادی میزدی؟

من پماد کالندولا گاهی پودر بچه و کرم سوختگی کودکان هم میزنم یعنی بزنی فوری قرمزیش میره ساپورت بی شورت پوشیده بود رو همون درد میکرد 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
آره عفونت‌ هست زنگ بزن اگه گفت اشکال نداره بگیر دو هفته بهش بده 

به دوستم گفتم گفت برو آزمایشگاه بگوبراش ازادکشت ادراربنویسن ظرف بگیر وببرخونه ازش بگیر و ببر

بعدم جوابشونشون دکتربده براش طبق عفونت وباکتری آنتی بیوتیک مینویسه

گفت باکتریای عفونت ادرارفرق میکنن  براهرکدوم یه مدل آنتی بیوتیک تجویزمیشه

مرسی مهربون

به دوستم گفتم گفت برو آزمایشگاه بگوبراش ازادکشت ادراربنویسن ظرف بگیر وببرخونه ازش بگیر و ببر بعد ...

خواهش میکنم خوب کاری میکنی میگم که من دخترم چون سابقه داشته دو سه بار همین و تجویز کردن منم بخاطر کرونا دیگه نبردم دکتر خودم بهش دادم اما اولین فرصت میبرم یه آزمایش بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜