2777
2789
عنوان

خواستگاری و ازدواج

266 بازدید | 22 پست

سلام دوستان یکی از نزدیکانم یکبار ازدواج کرده جدا شده ۲۴ سالشه دانشجوی کارشناسی حقوق از یه خانواده معمولی خودش مذهبیه ، الان خواستگار داره ۳۲ سالشه مجرده ، خونه و ماشین ۲۰۶ و شغل دولتی (راننده استانداریه) داره حقوق ماهی ۳۵۰۰ و بیمه ، خانواده خوبی داره ، سید هست مذهبی معمولیه، لیسانس داره ، اخلاقشم توی این چند برخورد خوب بوده این خانم به یک دلیل دو دل هست اینکه این آقا راننده استانداری هست و به قول خودش با عوض شدن هر استاندار و فرماندار سمتشون تغییر میکنه قبلا نگهبان بوده الان راننده شده ، این خانم میخواد ازمون های وکالت و ... رو شرکت کنه و قصد ادامه تحصیل داره این آقا مخالفتی نکرده اما این خانم نگرانه میگه بعدا اگه من وکیل بشم از این آقا به لحاظ موقعیت اجتماعی سرتر میشم و مسلما درامدم بیشتر میشه شاید مشکل ساز بشه یا صبر کنم شاید موقعیت های بهتری برام پیش بیاد ولی این اقام شرایط خوبی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم خوبیه بنظر 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
بنظر شما جواب رد بده بعدا پشیمون میشه اخه این دختر جهیزیه ام نداره و خانواده معمولی داره 

هرچی دلش میگه همون رو انجام بده 

بحث یه عمر زندگیه 

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟ ❤️
آدم خوبیه بنظر 

اره دو طرف خوبن ولی دوستم نگران یکبار شکست خورده همش استرس داره نگرانه میگه نکنه مورد بهتری بیاد بیشتر به لحاظ شغلی مد نظرشه چون این آقا همه چیش اوکیه 

وکیل نیست دانشجوی حقوق بحث آینده اش میگه، بله دوستم جدا شده آقا مجرد .

خوب یکم به اقاهه بیشتر فکر کنه اگه با کارشم اوکی نیس میتونه کمک کنه عوض کنن بعدشم فعلا که وکیل نیس جو نگیرش