2777
2789
عنوان

خواستگاری و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 22 پست
خوب یکم به اقاهه بیشتر فکر کنه اگه با کارشم اوکی نیس میتونه کمک کنه عوض کنن بعدشم فعلا که وکیل نیس ج ...

خب خودشم همین میگه که فعلا ترم دوم هیچی مشخص نیست از یه طرف میگه اگه وکیل بشم چی از یه طرف این آقا واقعا همه چیش اوکیه فقط یکم شغلش به دلش نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اخلاقه همین که رفاه زندگیشون فراهم بشه کافیه پول زیاد به چه درد میخوره 

بحث پول نیست بحث جایگاه اجتماعی و شغلی اون آقاس چون خونه و ماشین داره شرایطش خوبه ، شوهر قبلیش پست خاصی داشته ولی خونه نداشته به هر لحاظ این آقا بهتره اما شغلش دوس نداره  

دو دل این آقا همه چیش خوبه فقط یکم بخاطر شغلش مردده 

ببین حقم داره زیاد راننده بودن نگهبان بودن برای دخترا امروزی اوکی نیس خوب باید ببینه اوضاع چجوریه مثلا اگه وضع پسره خوبه میتونن مغازه بزنن یا دختره حقوق خونده میتونن باهم دفتر پیشخوان بزنن نمایندگی بیمه بگیرن و...باید اینا رو بسنجه

ببین حقم داره زیاد راننده بودن نگهبان بودن برای دخترا امروزی اوکی نیس خوب باید ببینه اوضاع چجوریه مث ...

اتفاقا آقا بهش گفته حتی اگه وکیل نشدی یا دلت نخواست آزمون شرکت کنی برات نمایندگی بیمه میزنم 

اتفاقا آقا بهش گفته حتی اگه وکیل نشدی یا دلت نخواست آزمون شرکت کنی برات نمایندگی بیمه میزنم 

خوب خیلی عالیه دیگه میتونن از الان باهم به فکر این چیزا باشن دختره بهش بگه بگه دوس دارم کارتو بهتر کنی منم کمکت میکنم خوب خیلی خوبه رو اخلاقش فکر کنه