2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 448 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظم و آفرینش خدا رو نگاه😍😍😍😍

جقدر این نازه استارتر من اصلا کاکتوس بهم نمیفته نمیدونم چرا خراب میشن از ریشه میپوسه زیادم اب نمیدم ولی نمیمونه

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
ممنم خیلی دارم.اره واقعا رسیدگی زیاد میخان..روحم شاد شد مرسی بانوی هنرمند      

قربونت عزیزم این چند تاشه دو طرفو پر کردم کف هم گلدونای بزرگ گذاشتم دلم به اینا خوشه اعصابم که خورده با دخترم میریم سراغشون اروم میشم و میاییم 

پوتوسم دور از باد کولره.ولی تا کمتر از یک لیوان اب میدم اب از ته گلدون میاد بیرون ابو نگه نمیداره.

خب خاکت سبکه آب و املاح رو نگه نمیداره گلت از ضعیفی داره زرد میشه اگه تعداد برگای زرد زیاد شده خاکت رو عوض کن. اب هم نذار بمونه تو زیر گلدونی

قربونت عزیزم این چند تاشه دو طرفو پر کردم کف هم گلدونای بزرگ گذاشتم دلم به اینا خوشه اعصابم که خورده ...

ای جااان،‌  

.پارکینگ نوردی میکنین.اتفاقا خیلی خوبه .اروم میشه اعصاب

هر بار این درو محکم ببند برو
خیلی😍😍😍😍😍نفس تگ نمیشی.برو تاپیک آخرم.برای تو گذاشتم.

دیدم خیییییلی قشنگن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دستت درد نکنه 

اینا زیادن؟

چرا نمیفروشی 

تو اینستا پیج باز کن  کم کم ارتقاش بده 

چرا اکثرا سیاه درست کردی؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
میشه بگی مشکل کاکتوسم چیه

اتافاقا من از استارتر پرسیدم چرا کاکتوسام نمیمونه اصلا بهم نمیفته اصلا بلدش نیستم کاکتوس ها رو