دخترم یه سالشه یه هفته اس هیچی نمیخوره بی اشتهاست. از دیشب تا به حال تب مداوم داره و دو بارم اسهال کرده . بردمش دکتر گفت شاید عفونت روده باشه دکتر پزسید با مریض کرونایی در تماس نبوده گفتم نه اینجا شهرستانه دکتر خوب نداره میترسم کرونا باشه چون علائم کرونا هم همینه
عجب لطفا وقتی چیزی نمیدونید اطلاعات غلط ندید . انشاالله که بچه استارتر زود خوب بشه و کرونا نباشه وای همین چند روز پیش فقط تو اهواز ۷ تا بچه از کرونا مردند .حالا حتی اگه در حد سرماخوردگی هم بگیرن باید یکماه یا بیشتر قرنطینه باشن تا به کسی منتقل نکنن
بچه ها من ی هفته پیش سرما خوردم ب شدت ک بدنم خییییلی درد داشت قرص خوردم بخور دادم خوب شدم تب ندارم بدن درد ندارم سرفه ندارم اب ریزش ندارم. اماااا بو نمیشنوم. انگار دماغم گرفته. خییییلی کم حس میکنم گلوم ی جوریه. چرا بو نمیشنوم
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باشه گلم من فقط یه چی شنیده بودم گفتم حالا چی شد مگه
ببخشید کدام اخبار کدام شبکه گفت؟ بله صد روز پیش گفتن تا حالا موردی از بچه ها نبوده . از نظر شما چیزی نشده ولی فکر کنید یه نفر حرفتون را باور کنه و همین حالا بچه اش را ببره مهمونی و بچه اش بگیره و یا این حرف شما را یکی به ده نفر بگه .سلامتی شوخی بردار نیست .دستور غذا نیست که بگیم حالا اشتباه شد طوری نمیشه .مسیله جان ادمهاست