2777
2789

پدرشوهر من یه کود بهم داده، یه پودر بنفشه، تو آب حل می‌کنم میدم به گلدونا

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کود مرغی؟؟؟اره تو سطل بریز روش اب زیاد چند ساعتی گذشت یا یک شب تا صبح اب روی سطل بریز پای گل هات اگه گلدونت کوچیکه زیاد نریز خشک میشه

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
نه مرغی نیست پرنده هست  چقد بدم به گلدونای بزرگم؟

من اندازه گلدون هات که نمی دونم ولی گلدون متوسط یک لیوان یک بار مصرف خوبه خودت بقیه مقایسه کن

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹

#نحوه_کود_دهی_درختان_میوه_در_پاییز متفاوت است. بیشتر صاحبان درختان میوه هر نوع کود و تغذیه را در اواخر پاییز و اوایل زمستان متوقف می کنند. کود دادن به درختان میوه رشد را ترغیب می کند، که برعکس کاری است که ما می خواهیم درختان در پاییز انجام دهند! درختان میوه باید برای زمستان به خواب زمستانی بروند و هر گونه فعالیت خود را متوقف کنند تا بتوانند از خود در برابر سرمای هوا و خاک در زمستان محافظت کنند.

در پاییز، درختان باید خود را برای هوای سرد آینده آماده کنند، نه اینکه روی شاخه ها و برگ های آن جوانه های جدید رشد کنند. شاخه ها و برگ هایی که در پاییز رشد می کنند، ممکن است هنگام هوای سرد کاملاً حساس باشند و آنها را در معرض آسیب های زمستانی قرار دارند.

بنابراین #نحوه_کود_دهی_درختان_میوه_در_پاییز باید با در نظر داشتن این موضوعات انجام شود و اگر باغ میوه شما به هیچ کودی نیاز ندارد بهتر است #نحوه_کود_دهی_درختان_میوه_در_پاییز را کنار بگذارید و اجاره دهید درخت میوه با خاطری آسوده به خواب زمستانی برود.

خرید کود برای درختان میوه در پاییز
#خرید_کود برای درختان میوه در پاییز باید بر اساس کمبود درخت انجام شود. باید کودی به درخت میوه اضافه شود که در حین مراقبت از درخت، رشد سریع آن و میوه دهی را در فصل آن را تضمین کند. بنابراین برای #خرید_کود باید نیاز گیاه و درختان میوه خود را تشخیص دهید و با توجه به جنس خاک و کمبود های آن، برای #خرید_کود اقدام کنید. بهترین کود برای درخت، کودی است که در زمان مناسب آن به درخت اضافه شود، پس این نکته را در #خرید_کود در نظر داتشه باشید و با مشورت با کارشناسان برای #خرید_کود وارد عمل شوید.

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی داره که اطلاعات شما رو در مورد نگهداری گل و گیاهتان بالا میبره. در ضمن در قسمت فروشگاه محصولات خیلی خوبی برای تقویت خاک و گل و گیاه دارند مثلا قطره بامبو برای تقویت ومقاوم سازی بامبو، کود بونسای، کود سه بیست ، و کود هیومیک اسید که تاثیر خیلی خوبی در رشد گیاه داره خوبی این سایت این که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین ورایگان به طور مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان. من از ایران کود استفاده میکنم برای گل ها و گیاهام

محصولات وپروفرت هلند از بهترین کودهای موجود در بازار است و دارای تضمین کیفیت می باشد.

قیمت های مناسب

کیفیت بسیار بالا

بسته بندی ۲، ۱۰ و ۲۵ کیلویی

محصولات موجود :

NPK 20-20-20

NPK 12-12-36

NPK 10-52-10

NPK 15-5-30

نیترات پتاسیم

نیترات کلسیم

مونوپتاسیم فسفات

سولفات پتاسیم

سولفات منیزیم

سولفات منگنز

www.irankood.com

درود بر شما. شما باید با توجه به نیاز گیاهتکن کود بدین و کلا کود های مرغی در کشاورزی جهت رشد اولیه محصول استفاده میشه اما کود های مرغی برای گیاهان زینتی من زیاد توصیه نمیکنم چون احتمال سوزندگی رو افزایش میده. کارشناس فنی فروشگاه آنلاین سم و کود اگری راز ۰۹۱۷۵۳۹۲۰۱۰

نه مرغی نیست پرنده هست چقد بدم به گلدونای بزرگم؟

درود بر شما چرا از کود های تقویتی و یا هیومیک استفاده نمیکنید؟ کود پرنده زیاد اثر چندانی نداره اخه. کارشناس فنی فروشگاه آنلاین سم و کود اگری راز ۰۹۱۷۵۳۹۲۰۱۰