2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چی کار میکردید؟

152 بازدید | 9 پست

ما با برادر شوهرمینا تو یه ساختمون سه طبقه ایم یه خانواده دیگه هم هستن که اونا صاحب خونه ما اند و در ضمن شوهرامون هم هر سه تو یه شرکت کار میکن و همکار هستن 

امروز صبح برادرشوهرم به من زنگ زد و گفت تو اتاقی که همسایه پایینی کار میکنه یکی از بچه ها تست کروناش مثبت بوده همسایمون هم باید بره تست بده 

بعد از ظهر اونا بچه هاشون میخواستن بیان خونمون با بچه های من بازی کنن من گفتم نیاید بعد دختر بزرگه گریه کرد من خیلی ناراحت شدم خودم هم گریه کردم بعد هم زنگ زدم به مامانش و عذر خواهی کردم گفتم به دخترت بگو خاله رو ببخش ولی باز نذاشتم بیان 

الان ناراحتم.

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

وای خوب کاری کردی کاش برید ده روز پیش یکی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه طفلی بچه دلش شکست 

کاش هیچوقت اینجوری نمیشد 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

مرسی که دلداریم دادید واقعا بهش احتیاج داشتم 

جونتون مهمه یا گریه اونا

اره واقعا راست میگی.